The Largest Parade of Trucks van start!

Nieuws
08-04-2016 | Door Tim de Jong

Vandaag werd het startschot gegeven voor The Largest Parade of Trucks. Op 10 september doen Nederlandse instanties een gooi naar het langste truck konvooi ter wereld. Mooi getimed in de week van Platooning! Chauffeur Evert Morren kreeg van zijn werkgever toepasselijke nieuwe trailerzeilen. 

Bouwman uit Harderwijk, de werkgever van Evert, is een van de eerste sponsors. De Femke Foundation, een stichting die aandacht vraagt voor onderzoek naar onbekende ziektes bij jongeren, zoekt sponsors voor deze happening die in september plaats zal gaan vinden. De bedoeling is een kolonne van wellicht enkele kilometers te zorgen. Evert had de zeilen in orde laten maken bij Martin Vink in het Veluwse Kootwijkerbroek. 

Op 10 september moet de kolonne klaar staan ergens centraal in Nederland. BIGtruck is erbij en verstrekt in de komende editie van het magazine de nodige extra informatie. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
16-09-2017
IEP_6223-1400.jpg

Truckshow Appelscha: Nat maar gezellig!

Truckshow Appelscha 2017 was nat, maar niet minder gezellig en druk! Het is onvoorstelbaar waar de organisatie…
Nieuws
22-10-2016
Barrel.jpg

Met een DAF CF naar de Barrel Challenge

Team Scandinaviëtruckers gaat aan de Barrel Challenge deelnemen met een DAF CF bakwagen voor het goede doel. BIGtruck…
Nieuws
06-12-2016
Mega-30-1400.jpg

Mega Trucks Festival 2016

Sinterklaas is nog maar net weg maar dat betekent dat de kerstdagen er nu rap aankomen. Dit jaar wordt het Mega Trucks festival…