Nieuws
31-03-2020 | Door Iep van der Meer

Precies tien jaar geleden nam Peter Schreurs Truckwash Asten over en dat was de start van een succesformule. Nu, tien jaar later, draait de vernieuwde Truckwash installatie volop en groeide de BIGtruckshop A67 uit tot de grootste van Nederland.

Tien jaar geleden zag Peter Schreurs kansen voor de truckwash bij Truckstop Nobis in Asten. Peter: ,,Het was het totale plaatje wat me aansprak met de ruime parking, het wegrestaurant, het tankstation en de mogelijkheid voor de truckshop. Een compleet ‘one stop shopping’ concept voor chauffeurs dus, en dat blijkt goed te werken’’. Samen met zijn vrouw Kitty en ondersteund door het hele gezin en het personeel wist Peter de Truckwash uit te laten groeien tot een sterke en succesvolle onderneming.

De Truckwash werd in de afgelopen tijd onder handen genomen met nieuwe machines en ook de Truckshop onderging een verbouwing. ,,Wij werken sinds 2016 samen met BIGtruck Online Magazine en sindsdien dragen we de naam BIGtruckshop A67. Dat bleek een prima ontwikkeling want niet alleen de shop draait sindsdien veel beter, ook het online gedeelte heeft een behoorlijke groei doorgemaakt. Sinds 2018 is BIGtruckshopA67 official merchandise partner van TIA Cowboy Club en sinds 2019 hebben we ook een samenwerking met Truckjunkie en ook dat heeft gezorgd voor een behoorlijke impuls,’’ aldus Peter.

Jubileum Aktie!            

Speciaal voor het tienjarige jubileum van de Truckwash is er een kortingsactie in BIGtruckshop A67 die het hele komende jaar geldig is. Voor aankopen vanaf 25 euro geldt een korting van tien procent, voor aankopen boven de honderd euro zelfs 20 procent! Je vindt alle informatie in de BIGtruckshop A67 of in de ">Webshop!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
12-06-2017
Rijschool_Combinatie_Zuid2.jpg

BIGtruck Event: Ook zelf rijden!

Aanstaande zaterdag organiseren wij ons BIGtruck Event 2017 in Asten. Er is van alles te doen, en je kunt zelf rijden…
Nieuws
05-12-2016
shop-7-1400.jpg

Nieuw: BIGtruck Truckshop A67

BIGtruck online magazine heeft sinds begin deze maand een eigen truckshop én een eigen webshop! Truckshop Asten heet namelijk…
Nieuws
17-04-2024
ETTC-0906-0499-1400

Overname Truckwash Müller Holten door Truckwash 1

Truckwash 1 Group heeft met de overname van de Truckwash van Müller in Holten een nieuwe locatie toegevoegd…