Truckshow Appelscha: Nat maar gezellig!

Nieuws
16-09-2017 | Door Iep van der Meer

Truckshow Appelscha 2017 was nat, maar niet minder gezellig en druk! Het is onvoorstelbaar waar de organisatie al die internationale trucks vandaan haalt maar het niveau was weer bijzonder hoog!

Duitsers, Belgen, Denen, Britten en Polen zagen we langs komen, maar natuurlijk ook trucks uit heel Nederland. Het leuke van Truckshow Appelscha is dat je er trucks ziet die je nergens anders tegen komt. Want laten we eerlijk zijn, op alle grote truckshows staan we eigenlijk altijd naar de zelfde trucks te kijken. In Appelscha is er geen spoor van de bekende grote namen, en dat legt de focus op andere fraaie trucks.

Het evenement groeit ieder jaar weer verder maar dit jaar was het weer helaas een grote spelbreker. Vooral de trucks die achteraan stonden en die op het tweede veld waren geplaatst moesten met landbouwtrekkers naar de weg worden gesleept. Dat blijft een risico bij een evenement op grasland en dit jaar viel dat niet mee. 

Toch was het, ondanks het weer beregezellig en druk. Het publiek was in grote getale opgekomen en de chauffeurs en hun bijrijders maakten er zelf ook een mooi feestje van. De stemming was ondanks het weer dan ook opperbest in Appelscha, en we zien nu al uit naar het volgende jaar!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
12-10-2017
appelscha12.jpg

Doek valt voor Truckshow Appelscha

Truckshow Appelscha 2017 was de laatste, zo maakte de organisatie bekend. Wat elf jaar geleden begon als een Oldtimerdag…
Nieuws
15-12-2017
BIGtruck_Trophy_LR.jpg

BIGtruck Event wordt BIGtruck Trophy in juni in Asten!

Naar aanleiding van ons eerste en bijzonder succesvolle BIGtruck event in 2017 organiseert BIGtruck…
Nieuws
01-01-2018
Torpedo_Duijghuizen_Fank_Peters.jpg

Inschrijving BIGtruck Trophy is gestart!

De eerste inschrijvingen voor de BIGtruck Trophy zijn binnen, en dat zijn meteen al een aantal spectaculaire trucks.…