Truckshow Appelscha: Vol = Vol!

Nieuws
01-08-2016 | Door Iep van der Meer

Truckshow Appelscha zit voor de komende editie ramvol. Met ruim 475 showtrucks uit heel Europa belooft de 2016 editie spraakmakend te worden! 

Er is dit jaar meer ruimte voor de trucks waardoor er meer inschrijvingen mogelijk waren. Ook het aantal minitruckers is sterk gestegen volgens de organisatie. Truckshow Appelscha wordt tegelijkertijd gehouden met de Oldtimerdag Appelscha, namelijk op zaterdag 17 september. 

Op het oog is dat een rare combinatie, een truckshow met een olditimerdag en dat klopt. Het is zelfs nog veel gekker want je vindt er niet alleen oldtimers en trucks, maar ook brommers, motoren, sportwagens, Pipo de Clown woonwagens en landbouwtrekkers. Het aardige is echter dat juist door die enorme mix van voertuigen er een zeer divers publiek rondloopt met één gemeenschappelijke passie, namelijk voor techniek op wielen! De sfeer is altijd bijzonder relaxed en het is dan ook aan te raden om ook even verder te kijken dan de trucks alleen.

Net als altijd is de toegang voor beide evenementen geheel gratis, net als BIGtruck online magazine dus. En jazeker, ook dit jaar is BIGtruck weer official mediapartner van Truckshow Appelscha en daar zijn we trots op! Hier nog een aantal foto's van vorig jaar, maar zet 17 september maar vast in je agenda!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
27-08-2017
Appelscha-2.jpg

Warmlopen voor Truckshow Appelscha 2017!

Het is aftellen naar Truckshow Appelscha. Nog een kleine drie opweken en het is weer zo ver. Truckshow Appelscha…
Nieuws
13-09-2016
Elmia45.jpg

Terugblik op Elmia en Nordic Trophy

Vorige maand reisde het voltallige BIGtruck team af naar Zweden voor de Elmia Truckshow en de Nordic Trophy. In BIGtruck…
Nieuws
14-09-2016
Scaniatekno.JPG

Scania S500 naar Truckshow Appelscha!

Komend weekend staat Truckshow Appelscha op de kalender. Met meer deelnemers dan ooit en de regelrechte primeur met…