Trucktour Sudwest Fryslan: Geslaagd evenement!

Nieuws
05-09-2020 | Door Iep van der Meer

Vandaag werd in Bosward de Trucktour Sud West Fryslan georganiseerd. Voor het eerst sinds lange tijd reed er weer een bonte toeterende stoet met speciale bijrijders voor één dag door het land. Voor het eerst, want na alle geannuleerde evenementen kon er eindelijk weer wat leuks georganiseerd worden.

Voor de organisatie was het verantwoord omgaan met de corona regels een eerste prioriteit en daarvoor werden de deelnemers dan ook ingelicht. De helpers die de speciale bijrijders in de trucks hielpen droegen allemaal mondkapjes, net als de bijrijders zelf. De trucktour werd voor het eerst in vijf jaar weer georganiseerd en de organisatie kon rekenen op een groot aantal vrijwilligers en begeleiders. Met begeleidingsauto's, motoren en met hulp van de politie werd het konvooi van 150 deelnemende trucks in goede banen geleid. 

Vanwege de corona crisis was er geen evenement na afloop, was er geen truckersmarkt en waren er verder geen festiviteiten. Desondanks kan de organisatie terugzien op een hele fraaie dag. Bekijk hier de foto's en check ook even het filmpje op het BIGtruck Facebook kanaal!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
16-09-2017
IEP_6223-1400.jpg

Truckshow Appelscha: Nat maar gezellig!

Truckshow Appelscha 2017 was nat, maar niet minder gezellig en druk! Het is onvoorstelbaar waar de organisatie…
Nieuws
22-10-2016
Barrel.jpg

Met een DAF CF naar de Barrel Challenge

Team Scandinaviëtruckers gaat aan de Barrel Challenge deelnemen met een DAF CF bakwagen voor het goede doel. BIGtruck…
Nieuws
06-12-2016
Mega-30-1400.jpg

Mega Trucks Festival 2016

Sinterklaas is nog maar net weg maar dat betekent dat de kerstdagen er nu rap aankomen. Dit jaar wordt het Mega Trucks festival…