TVM start eigen alarmcentrale

Nieuws
08-01-2018 | Door Tim de Jong

TVM verzekeringen is op 1 januari gestart een eigen alarmcentrale om, zoals het bedrijf zegt,  'nog slagvaardiger klanten te kunnen bijstaan bij acute hulpverlening bij schades'. TVM assistance kan worden ingeschakeld voor directe hulp en deskundige medewerkers zetten zich volgens TVM in om de verzekerde weer zo snel mogelijk mobiel te krijgen.

TVM assistance 24/7 is er ook voor berging, repatriëring, diefstal van voertuig, persoonlijke hulp bij ziekte of ongeval in het buitenland, ladingschade met bederfelijke producten of bij brand aan het bedrijfsgebouw, aldus TVM.

Tot 1 januari werkte TVM samen met een aantal externe alarmcentrales. TVM verzekeringen is naar eigen zeggen de eerste verzekeraar in het beroepsgoederenvervoer met een eigen centrale, gekoppeld aan een netwerk met erkende bergers en andere specialisten. De noodknop in de Trucker App staat ook rechtstreeks in verbinding met TVM assistance.

TVM verzekeringen ziet een goede hulpverlening als een van haar kernprocessen en wil dat nog meer versterken door de meldingen via een alarmcentrale in eigen huis te houden. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
09-04-2024
bergnet-bergingswagen-daf-xf-605-05 (960 x 636)

Bergnet overgenomen door De Jong Zuurmond Groep

Infrabeheerder De Jong Zuurmond Groep neemt bergingsbedrijf Bergnet over
Nieuws
28-06-2017
TVM-gebouw.jpg

TVM richt zich volledig op transport en logistiek

TVM verzekeringen gaat zich volledig richten op het optimaal begeleiden en het verzekeren van het zakelijke…
Nieuws
01-10-2020
20120824-Kantoor-TVM-verzekeringen-Hoogeveen-Nederland.jpg

TVM verdeelt 10 miljoen Euro onder zijn klanten

TVM Verzekeringen keert 10 miljoen Euro uit aan zijn klanten in Nederland. De cöoperatieve verzekeraar…