Nieuws
15-03-2021 | Door Iep van der Meer

Hack Harvest in Kruisland heeft twee opvallend geel gespoten Iveco S-Way trekkers in gebruik genomen. Het gaat om 6x2 trekkers met de Cursor 13 krachtbron met 570 pk. De trucks worden ingezet in combinatie met diepladers voor het vervoer van allerlei machines.

De volledig luchtgeveerde drie-assers zijn uitgerust met de extra brandstoftank achter aan het chassis. Daardoor kan er ondanks de drie assen toch voldoende brandstof meegenomen worden, zelfs als er een hydrauliekset gemonteerd is zoals in dit geval. Iveco is het enige merk dat zo'n kunststof tank levert als aanvulling op de standaard tanks. De trekkers zijn voorzien van RVS-lampenbeugels met een LED-bar gemonteerd met daarnaast twee luid klinkende Nedking luchthoorns. Verder zijn de S-Way’s voorzien van flitslampen, hydrauliek, RVS opbergkisten, vlakke lichtreclame, centrale smering en custom-made sideskirts & fenders.

De trucks worden ingezet voor het transport van zware landbouwmachines zoals erwtendorsers naar- en vanuit zuid Europa, maar ook voor het vervoer van groenten en gewassen. Foto's: RJochems Fotografie.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
23-01-2020
Iveco2.jpg

De eerste Iveco S-Way's gaan de weg op.

Na de introductie vorig jaar is Iveco begonnen met het uitleveren van de nieuwe S-Way modellen. Het is altijd leuk…
Nieuws
07-06-2020
Afbeelding_persbericht_Nouwens_Transport1_1.jpeg

Iveco S-way voor Nouwens Transport Breda

Nouwens Transport groeit verder door de uitbreiding van de vloot met twee stuks Iveco S-WAY trekkers. De eerste…
Nieuws
28-01-2020
Iveco_Lauwen_1LR.jpg

Lauwen Transport met Iveco S-Way naar Parijs

Lauwen Transport uit Etten-Leur heeft onlangs de eerste Iveco S-Way in ontvangst genomen bij de vestiging…