Van Straalen en De Vries neemt Jan Snel groep over

Nieuws
10-10-2021 | Door Tim de Jong

De Van Straalen de Vries Groep (VSDV) verstevigt haar positie in de recyclinglogistiek door de overname van de transport-activiteiten van de Jan Snel groep uit Montfoort per 1 januari 2022.

Dit is het gevolg van besprekingen die de afgelopen maanden tussen Rober van Straalen en Simeon Roodenburg (directeur transport Jan Snel) zijn gevoerd. Daarbij zijn toekomstige uitdagingen zoals rekeningrijden, de arbeidsmarkt van chauffeurs en verduurzaming onderwerpen van gesprek geweest. Beide partijen zijn tot de conclusie gekomen dat alleen de bundeling van capaciteit, netwerk en kennis de sleutel kan zijn voor een duurzame toekomst, meldt VSDV op Facebook.

Los gestort

Sinds de oprichting in 1960 is Jan Snel toonaangevend geweest in het transport van recyclinggoederen en dan met name Ferro en non Ferro materialen, waardoor we kunnen stellen dat dit transport van los gestorte goederen een specialisatie is van Snel.  Tevens waren zij pionier in de ontwikkeling van het 20ft en 40ft verticaal laden, zegt VSDV. “Jan Snel was een bedrijf waar we altijd met het nodige respect naar hebben gekeken,” aldus Rober van Straalen.

Tijdens onze besprekingen werd mij duidelijk, zo stelt Simeon Roodenburg, dat Rober van Straalen een visie heeft bij zijn bedrijf en de daaronder vallende container transport divisie, op basis waarvan we samen een plan voor de toekomst, gegeven de eerder genoemde uitdagingen, hebben ontwikkeld. Simeon Roodenburg zal bij de container divisie van de Van Straalen de Vries groep de leiding krijgen om dit plan uit te voeren.

Jan Snel blijft het transport van hun eigen modulaire bouwsystemen zelf doen. De medewerkers, die daarbij betrokken zijn blijven in dienst van de Jan Snel groep.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
22-07-2020
IEP_8890-1400.jpg

Snel wil logistiek Blokker overnemen

Er zijn gesprekken gaande over een overname van de logistiek van winkelketen Blokker door Snel Shared Logistics. Snel,…
Nieuws
05-12-2019
JandeRijkLR.jpg

Jan de Rijk neemt activiteiten A. v. Overveld over

Jan de Rijk Logistics neemt per 6 januari 2020 de transportactiviteiten over van A.v. Overveld Transport…
Nieuws
21-12-2020
Verberk_21-1400.jpg

Jan Bakker neemt Jos Verberk Transport over

Jan Bakker Transport uit Hattemerbroek neemt per 1 januari de activiteiten over van Jos Verberk uit Oploo.…