Nieuws
08-07-2024 | Door Maarten van der Westen

VTS Transport uit Boxmeer neemt 25 nieuwe Volvo’s in gebruik. De eerste vijf vrachtwagens zijn ondertussen afgeleverd, waarvan twee Aero-modellen.
 

Langzaamaan worden de eerste FH Aero’s afgeleverd in bedrijfskleuren. Bij VTS kunnen we mooi het verschil zien tussen de twee modellen. Het bedrijf kreeg onlangs de sleutels van vijf nieuwe Volvo’s. Drie hiervan zijn de normale FH, terwijl ook twee exemplaren van de FH Aero afgeleverd werden. Voor de chauffeur maakt het weinig verschil, maar de Aero-modellen moeten wel beter scoren in het brandstofverbruik. Wat hierbij ook helpt, zijn de camera’s in plaats van spiegels. De nieuwe FH trekkers moeten het met normale spiegels doen.

VTS specialiseert zich in het transport van farmaceutische goederen. Dit gebeurt zowel over de korte als lange afstand. Het bedrijf beschikt hiervoor over een groot wagenpark van meer dan 300 voertuigen, van bestelauto’s tot vrachtwagens. Alle voertuigen zijn voorzien van een koelinstallatie. De waarde van dergelijke goederen kan erg hoog zijn. Goede transportmiddelen zijn dan ook van groot belang. De nieuwe Volvo trekkers gaan hier zeker een bijdrage aan leveren. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
28-01-2020
Volvo_FH_Unlimited_Edition_lLR.jpg

Volvo FH Unlimited: Alles erop en eraan

Volvo introduceert nu de Volvo FH Unlimited Edition: een speciale versie van de Volvo FH met focus op chauffeurscomfort…
Nieuws
06-05-2019
Volvo-XXL-cab-1.png

Volvo komt met XXL-versie van FH-cabine

Volvo Trucks komt met een langere 'supersize' versie van de FH-cabine, de XXL. Af fabriek is dat de cabine 25 cm…
Nieuws
03-10-2016
Witte-1400.jpg

De nieuwe van Stefan de Witte

Stefan de Witte liet een compleet nieuwe Volvo FH opbouwen en het resultaat mag gezien worden! Niels van Duijvenboden fotografeerde…
BIGtruck online magazine is een onderdeel van Transwebgroup Coöperatief U.A.