Nieuws
28-01-2020 | Door Tim de Jong

Volvo introduceert nu de Volvo FH Unlimited Edition: een speciale versie van de Volvo FH met focus op chauffeurscomfort en luxe.

 De Volvo FH Unlimited Edition wordt geleverd met exclusieve, verchroomde delen, zoals de omlijsting van de opstappen in de grille en de portiergreep. Bovendien worden de zonneklep, spiegelkappen, bumper en instap standaard in de kleur van de cabine geleverd.  Daarnaast zijn speciaal voor deze editie emblemen en striping ontworpen.

Om de chauffeur een eersteklas werkplek te bieden, is de cabine van de Unlimited Edition uitgerust met nog meer comfort dan gebruikelijk. Zo beschikt het stuurwiel over een lederen afwerking en is het verstelbaar met kantelbare stuurkolom. Ook zijn de twee armsteunen op zowel de chauffeurs- als bijrijdersstoel standaard voorzien van leer. Bovendien kan de Unlimited Edition worden uitgebreid met speciale zwart leren bekleding.

Safety en brandstofpakket

Om de chauffeur een zo veilig mogelijke werkplek te kunnen bieden, kan het Unlimited Edition-pakket worden uitgebreid met een safety pakket (Safety first line Pro) met onder andere Lane Change Support, statische bochtverlichting, Bi-Xenon verlichting en airbag. Ook uitbreiding met een brandstofpakket met Volvo I-Save met de nieuwe Turbo Compound-motor behoort tot de opties (Fuel Hero Pro), zegt Volvo.  Als je het allemaal zo leest, zou je denken dat er iets nieuws aan zit te komen bij Volvo.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
06-05-2019
Volvo-XXL-cab-1.png

Volvo komt met XXL-versie van FH-cabine

Volvo Trucks komt met een langere 'supersize' versie van de FH-cabine, de XXL. Af fabriek is dat de cabine 25 cm…
Nieuws
03-10-2016
Witte-1400.jpg

De nieuwe van Stefan de Witte

Stefan de Witte liet een compleet nieuwe Volvo FH opbouwen en het resultaat mag gezien worden! Niels van Duijvenboden fotografeerde…
Nieuws
05-08-2016
Bareld1.jpg

De nieuwe FH van Bareld de Vries

In 2009 nam Piet de Vries een nieuwe Volvo FH combinatie in gebruik. Het hele span, inclusief opbouw en aanhangwagen waren…