Weer 100 DAF trucks voor Jan de Rijk

Nieuws
20-03-2017 | Door Iep van der Meer

Jan de Rijk Logistics heeft weer een order voor honderd nieuwe DAF trucks geplaatst. De sleutels van de eerste van deze order werden overhandigd door de grote baas van DAF trucks, Preston Feight. 

In de 700 trucks tellende vloot van Jan de Rijk heeft nu 95% een DAF badge in de grille. Dat is ook niet zo gek want het bedrijf is intensief betrokken bij de logistiek rondom DAF Trucks. Deze nauwe betrokkenheid is vooral het gevolg van de overname van De Rooy Logistics door Jan de Rijk in 2015. Dat was voor de goede orde de 'blauwe' De Rooy, en dus niet de oranje club die de trucks vervoert. 

De nieuwe 100 trucks, zowel trekkers als bakwagens uit de CF en de XF-serie – worden verdeeld over de verschillende Europese divisies van Jan de Rijk Logistics De nieuwe trucks vervangen de komende tijd een deel van de huidige vloot. De aankoop kwam tot stand in nauwe samenwerking met DAF dealers Van Tilburg-Bastianen en De Burgh. 

Bij de foto van links naar rechts: DAF Trucks President Directeur Preston Feight, Algemeen Directeur Sebastiaan Scholte van Jan de Rijk Logistics, Caspar Lievaart, Adjunct Directeur van Jan de Rijk Automotive en Jan van Keulen, Algemeen Directeur DAF Nederland.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
05-12-2019
JandeRijkLR.jpg

Jan de Rijk neemt activiteiten A. v. Overveld over

Jan de Rijk Logistics neemt per 6 januari 2020 de transportactiviteiten over van A.v. Overveld Transport…
Nieuws
28-12-2018
Foto_DAF_XF_Jan_de_Rijk_Transport-1400.jpg

De goede voornemens van Jan de Rijk Logistics

Jan de Rijk Logistics nam 'de blauwe' De Rooy over, en daarmee heel veel werk voor DAF Trucks. Het is dan…
Nieuws
10-03-2023
De-Rijk_Scania-3-web-pers-2023

8 lage Scania trekkers voor Jan de Rijk

Jan de Rijk Logistics heeft acht lage Scania trekkers in gebruik genomen. Alle 4x2 trekkers, vier S- en vier R-cabines,…