Westdijk Transport neemt Balvert over

Nieuws
10-01-2019 | Door Tim de Jong

Westdijk Transport B.V. heeft de bedrijfsactiviteiten van het in Nieuwveen gevestigde Balvert & Zn B.V. per 7 januari 2019 overgenomen. Het personeel is in dienst gekomen bij Westdijk Transport
gevestigd in Alphen aan den Rijn.

Onder de overname valt ook al het transport- en hijsmaterieel van Balvert & Zn B.V. dat bestaat uit twintig trekkende eenheden, waarvan dertien eenheden zijn uitgerust met een autolaadkraan, 18 getrokken eenheden (aanhangers) en een minikraan.

Balvert heeft ruim 50 jaar ervaring in het transporteren, hijsen en verplaatsen van grote of zware ladingen in Nederland en daarbuiten en heeft door het gebruik van autolaadkranen een grote naam opgebouwd. De autolaadkranen zijn voorzien van opties, zoals fly jibs en lieren waardoor een optimale en snelle inzet mogelijk is. Balvert is gespecialiseerd in industriële verhuizingen, het (ver)plaatsen van zware machines, intern transport, het vijzelen en verplaatsen van lasten en het plaatsen van gevelelementen, kozijnen en glas.

De kennis en ervaring waarover het personeel van Balvert beschikt, het unieke materieel en het brede pakket van hijs- en transportactiviteiten verbreedt het aanbod van diensten en daarmee het werkgebied van Westdijk  aanzienlijk.

Westdijk is gespecialiseerd in speciaal en zwaar transport tot 450 ton. Het wagenpark bestaat uit 75 trucks en 150 trailers. Dat biedt tal van mogelijkheden, waardoor elk denkbaar transport door Westdijk veilig en efficiënt binnen en buiten Nederland kan worden uitgevoerd. Westdijk heeft haar hoofdvestiging in Alphen aan den Rijn en heeft daarnaast vestigingen in Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
17-11-2016
mammoet-koskullskulle-2.png

Mammoet verhuist Zweeds dorp

Mammoet is in het noorden van Zweden, binnen de poolcirkel, betrokken bij een megagroot verhuisproject. Dertig huizen moeten…
Nieuws
10-07-2019
Ale_noorwegen3.jpg

Exceptioneel transport in Noorwegen gruwelijk in de fout

Pal voor kerst publiceerden we in BIGtruck een reportage over exceptioneel vervoer over Noorse…
Nieuws
02-04-2019
Bolk2LR.jpg

Eerste van negen nieuwe Actros trucks voor Bolk

Bolk Transport uit Almelo heeft de eerste Actros 3358 6x4 LS-trekkers in gebruik genomen, uit een totale…