WSI XXL Event druk bezocht

Nieuws
06-05-2017 | Door Iep van der Meer

Zaterdag 6 mei was de dag van het WSI XXL Event 2017. Op het terrein van Tholu BV. in Ede verzamelden de mooiste trucks van Nederland zich voor deze gezellige truckshow.

Het zat de organisatie aan alle kanten mee. In de eerste plaats met de uitstekende locatie bij het gastvrije Tholu BV. Een keurig en groot terrein, vlak aan de A30 en centraal in het land. Wat wil je nog meer! Ook het weer zat mee, waardoor de rijen showtrucks in een prachtig zonnetje stonden. Het was meteen al gezellig druk en dat bleef de hele dag doorlopen.

Binnen was er van alles te doen, maar daar waren het uiteraard vooral de miniatuur modellen die de show stalen in Ede. Met dit uiterst geslaagde tweede WSI Event ziet het er naar uit dat dit een terugkerend evenement wordt op de truckshow kalender.

Voor wie het allemaal gemist heeft hebben we gelukkig de foto's nog. Binnenkort meer in BIGtruck, maar op 17 juni kun je veel van de getoonde showtrucks nog een keer bewonderen tijdens ons eigen BIGtruck event bij BIGtruck Truckshop A67 in Asten. Klik hier om je aan te melden en voor meer informatie!

Meer op iepieleaks.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
08-05-2017
Niels-8.JPG

De uitrijfoto's van het WSI event!

Tijdens het WSI XXL Event fotografeerde Niels van Duijvenboden alle trucks bij het wegrijden. Hier zie je ze allemaal…
Nieuws
22-04-2018
WSI3.jpg

Bekijk hier de foto's van het WSI-Event!

Het was lekker druk bij het WSI Event in Ede. Geen wonder, want het weer werkte maximaal mee. Zo ontstond een…
Nieuws
15-12-2017
BIGtruck_Trophy_LR.jpg

BIGtruck Event wordt BIGtruck Trophy in juni in Asten!

Naar aanleiding van ons eerste en bijzonder succesvolle BIGtruck event in 2017 organiseert BIGtruck…