Zeventien nieuwe D-TEC containerchassis voor Van der Most

Nieuws
24-12-2020 | Door Tim de Jong

Trailerbouwer D-TEC heeft in december twee nieuwe Combitrailers geleverd aan Van der Most Transport. Eerder dit jaar nam het Rotterdamse transportbedrijf 15 nieuwe Flexitrailers in gebruik met de nieuw ontwikkelde uitschuifbare zijafscherming. ‘We kiezen al jaren voor het merk D-TEC vanwege de prijs en kwaliteit en een stukje meedenken hoe er efficiënt en kostenbesparend gewerkt kan worden. Zo is ook de uitschuifbare zijafscherming ontstaan vanwege onze vraag naar tijdsbesparing’, aldus Mark van der Most.

Uitschuifbare zijafscherming

Van der Most Transport heeft 160 containerchassis in haar vloot waarvan het merendeel bestaat uit Flexitrailers. ‘Met de Flexitrailers kunnen wij alle maten ISO-containers vervoeren, omdat het chassis in het midden en aan de achterzijde uitschuifbaar is.

" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Klik hier voor het hele verhaal en een filmpje over de uitschijfbare zij-afscherming! 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
25-01-2019
Schmitz_SCF1.jpeg

Schmitz komt terug met containerchassis

Europees marktleider Schmitz Cargobull herintroduceert een lijn containerchassis in het traileraanbod. In 2014…
Nieuws
20-01-2020
IEP_2645-1400.jpg

Patent voor slim Broshuis containerchassis

Broshuis heeft het patent toegewezen gekregen voor het MFCC-HD containerchassis. Dat chassis kenden we al, maar…
Nieuws
21-09-2017
Hebra2.jpg

HebraGTO: Complete MAN trucks

De Rotterdamse containervervoerder HebraGTO heeft onlangs vijf nieuwe MAN TGX 26.460 trucks in gebruik genomen. Deze vervoerder…