Nieuws
01-02-2018 | Door Iep van der Meer

Vaak ben je te bang zullen ze gedacht hebben bij dit transportbedrijf toen ze dit vrachtje de binnenstad van Scheveningen in stuurden. De politie vond er wat van, want er was van alles niet in de haak met dit transport. 

Volgens Politie Scheveningen reed deze indrukwekkende combinatie zonder begeleiding of vergunning. Bovendien reed het zware span door een straat waar het niet is toegestaan om met dit soort voertuigen te rijden. Doordat er geen vergunningen aanwezig waren was de combinatie uiteraard te lang, maar ook het gewicht zal wat hoger zijn geweest dan standaard. Kortom, genoeg reden voor vier processen verbaal voor de chauffeur. De planning van het transportbedrijf kan zich bovendien verheugen op visite van het team verkeer van de politie. 

Gelukkig zijn de foto's geblurd door de politie waardoor nu niemand weet om wat voor transportbedrijf het gaat. Foto: Politie Schevingen Facebook.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
21-11-2016
Jongsma1.jpg

Jan Jongsma vervoert ramptrein

De vorige week van de rails geraakte Ariva trein bij Winsum is inmiddels geborgen en veilig naar Zuidbroek vervoerd door…
Nieuws
14-09-2016
Noot1.jpg

Nieuw Nooteboom setje voor Brouwer

De omschrijving 'setje' lijkt de stoere Nooteboom combinatie ernstig tekort te doen maar voor de mannen van Brouwer…
Nieuws
17-12-2021
IEP_6374.jpg

Even omrijden met 145 ton

De brug in het Friese Kootstertille, gebouwd in 1940, heeft diverse zwakke plekken in de beide betonnen brugdelen waardoor er…