• Iep van der Meer

  Iep is bedrijfswagen journalist maar diep in zijn hart ook nog steeds chauffeur. Als testchauffeur maakt Iep deel uit van de groep internationale specialisten die de bij de industrie zeer gerespecteerde duizend punten test uitvoert.

  M.: +31 (0)6 511 876 51
 • Tim de Jong

  Tim de Jong is als vakjournalist en freelance journalist in het wegvervoer actief sinds 1987, in binnen- en buitenland.

  M.: +31 (0)6 273 406 95
 • Dirk-Jan Verhoef

  Dirk-Jan Verhoef is onze acount manager en de spin in het web van Transwebgroup. Met zijn enorme netwerk in de transport- en mediawereld is hij het contact tussen de adverteerder en onze doelgroep, die van chauffeurs, transportondernemers, de industrie en de trailerbouw en carrosseriebranche. 

  M.: +31 (0)6 301 281 50
 • Maarten Van der Westen

  Maarten was op jonge leeftijd al gek op vrachtwagens. Na wat omzwervingen in de logistiek is hij nu als auto- en truckjournalist op zoek naar verhalen van chauffeurs met dezelfde passie.
   
   
 • Peter Schreurs is de man van BIGtruckshop A67 en Truckwash Asten. Peter kent als voormalig internationaal chauffeur de klappen van de zweep en weet daardoor het aanbod in de shop goed af te stellen op de vraag van de chauffeurs. Peter is naast eigenaar van de Truckshop en de Truckwash bij Nobis in Asten samen met Dirk-Jan Verhoef de drijvende kracht achter de BIGtruck Trophy truckshow. 

  Online shoppen bij BIGtruckshop A67 kan ook, klik hier!

 • Niels van Duijvenboden

  Niels van Duijvenboden (1983) is niet alleen een liefhebber van vrachtwagens, hij is ook chauffeur. Voor BIGtruck maakt hij met regelmaat prachtige reportages.