Ford F-Max Blackline op de BIGtruck Trophy

Nieuws
04-08-2022 | Door Iep van der Meer

Tijdens de BIGtruck Trophy in het weekend van 6 en 7 augustus presenteert Ford de F-Max Blackline Edition. Ford Trucks is bezig met een Europese opmars en hoewel het merk in ons land nog niet officieel actief is rijden de eerste 15 Ford Trucks inmiddels op Nederlands kenteken. In België heeft Ford inmiddels een behoorlijk marktaandeel.

Ford Trucks is nu een jaar en twee maanden actief in België. In die tijd schreef het merk 400 orders, waarvan 210 stuks inmiddels rond rijden. Daarmee heeft het merk in korte tijd 5,2% van het marktaandeel voor 4x2 trekkers gehaald, en dat is een prestatie. Een deel van het succes van Ford Trucks is dat het merk ook nu nog in staat zegt te zijn binnen zes maanden te kunnen leveren. Bij de meeste merken is de levertijd meer dan het dubbele.

F-Max Blackline

Met de Blackline Editie van de F-Max toont Ford een fraai uitgevoerde trekker met sport strepen die doen denken aan de Ford Mustang. Met zwarte velgen, donkere koplampen en een fraai interieur met leder en blauwe stiksels laat Ford zien dat je met de F-Max beslist voor de deur kunt komen als eigenrijder. De Ford F-Max is te bewonderen tijdens de BIGtruck Trophy, komend weekend in Asten. De entree is gratis, en er is van alles te doen voor jong en oud. Tot ziens in Asten!