24/7 Drive en BBL Transport en Logistiek samen verder

Nieuws
16-04-2024 | Door Maarten van der Westen

Uitzendorganisatie 24/7 Drive neemt een belang in opleider BBL Transport en Logistiek. Op deze manier wil men zoveel mogelijk mensen opleiden voor een baan in de logistieke sector.

BBL Transport en Logistiek is een opleidingsbedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen van talent binnen de transport- en logistieke sector door middel van erkende BBL opleidingen. Hierbij leert een kandidaat terwijl hij/zij aan het werk is bij een erkend leerbedrijf. Het is erg succesvol: BBL Transport en Logistiek groeide hard. Het bedrijf werkte al een tijd samen met 24/7 Drive, maar nu is de volgende stap gezet.

Uizendorganisatie 24/7 Drive versterkt namelijk de samenwerking met BBL Transport en Logistiek, en neemt een belang in het opleidingsbedrijf. Geen vreemde keuze, want 24/7 Drive specialiseert zich in het werven, selecteren, uitzenden en opleiden van vrachtwagenchauffeurs en logistiek personeel. Via het bedrijf worden zij-instromers opgeleid. Vanaf heden zal BBL Transport en Logistiek dit opleidingsproces begeleiden.

Volgens 24/7 Drive onderstreept de stap de toewijding van beide organisaties aan het bieden van goede scholings- en opleidingsmogelijkheden. Door BBL-trajecten op MBO-niveau, zij-instroomtrajecten en bedrijfseigen colleges hoopt men nieuw talent op te leiden voor transport en logistieke sector.