Actros SLT voor Twan Bierings Transport

Nieuws
28-06-2024 | Door Maarten van der Westen

Geheel in stijl nam transportbedrijf Twan Bierings Transport uit Maarheeze een nieuwe Broshuis dieplader in ontvangst. Voor de gelegenheid kwam de spiksplinternieuwe Mercedes-Benz Actros SLT van het bedrijf opdraven.

Het leverde direct fraaie plaatjes op: de nieuwe Actros SLT van Twan Bierings gekoppeld aan hun nieuwe dieplader van Broshuis. Indrukwekkend is de combinatie met tien assen zelfs zonder lading. De Mercedes-Benz Actros SLT 8x4 is helemaal voor het zware werk gemaakt. SLT staat dan ook voor Schwer Last Transporter. In het Franse Molsheim, vlak bij de Duitse grens, is de trekker door Mercedes-Benz in elkaar gezet. Zeker in de bedrijfskleuren van Twan Bierings Transport is het een mooi geheel.

Met twee aangedreven en twee sturende assen was er bij de Actros SLT geen ruimte meer aan het chassis, dus brandstoftank, accu’s en luchtketels werden achter de cabine geplaatst en afgeschermd door fraaie fenders. Onder de cabine ligt de sterke 15,6 liter motor die 625 pk levert. De vierassige dieplader met twee-assige dolly is al even indrukwekkend. Met een brede gieksleuf en verbredingssteunen is deze zeer geschikt voor het transport van grote machines.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
05-02-2020
degier2-1400.jpg

Actros SLT voor De Gier Rotterdam

De Gier Rotterdam heeft een Mercedes-Benz Actros 4158 8x4 SLT met BigSpace-cabine in gebruik genomen. Met deze vierassige…
Nieuws
06-01-2021
jancoesenstransport-foto1-1400.jpg

Actros SLT 10x4 voor Jan Coesens Transport

Jan Coesens Transport uit het Vlaamse Schendelbeke nam onlangs de eerste van twee nieuwe Actros 5363LS SLT GigaSpace…
Nieuws
05-11-2019
Vlastuin_2.jpg

Mercedes Actros SLT trekker voor G. Vlastuin

Mercedes-dealer Stern overhandigde onlangs de sleutels van een Actros 4163 8X4 LS SLT zwaar transport trekker…
BIGtruck online magazine is een onderdeel van Transwebgroup Coöperatief U.A.