Actros voor R. v.d. Zwan Transport

Nieuws
15-07-2022 | Door Iep van der Meer

R. v.d. Zwan Transport uit Poeldijk heeft de eerste uit een serie van drie nieuwe Mercedes-Benz Actros trekkers in gebruik genomen. De 4x2 trekkers zijn uitgevoerd met een extra lange wielbasis. De 510 pk sterke trekkers zijn verder voorzien van de GigaSpace cabine en luchtvering rondom.

De door Mercedes-Benz Maasdijk geleverde Actros ziet er goed uit in de kleuren van R. v.d. Zwan. De truck is voorzien van extra verlichting, een stoere lichtbak en een in kleur gespoten zonneklep met verstralers. De opbouw werd in Maasdijk gedaan bij de dealer. Het spuitwerk werd uitgevoerd door Truckschade Naaldwijk, de belettering is van Tanco.

Geen mirrorcam

In het interieur ontbreekt het de chauffeur ook nergens aan. Zo is er een stand airco, lederen bekleding met fraaie 'diamon stich' stiksels, een uitgebreid soundpakket en zelfs een magnetron. Verder koos R. v.d. Zwan onder meer voor een verwarmde voorruit. Opvallend is dat de truck niet is uitgerust met het Mirrorcam systeem maar met conventionele buitenspiegels.

BIGtruck online magazine is een onderdeel van Transwebgroup Coöperatief U.A.