Nieuws
18-11-2019 | Door Iep van der Meer

Afgelopen zaterdag hield Renault Trucks de jaarlijkse Renault Trucks Ambassadeursdag. Deze keer vond dat plaats in Utrecht en daar kwamen de mooiste Renault Trucks samen voor een gezellige meeting. Bij deze gelegenheid werd ook de mooiste Renault Truck van 2019 bekend gemaakt.

Nadat in voorgaande jaren Wim Yland, Arie de Jong en Bjarne Bol met de eer streken werd deze keer de fraaie High T van Ardie Bull uitgeroepen tot de mooiste. De Bull trekker, niet geheel toevallig voorzien van een Bullbar, werd verkozen na een online verkiezing. Deze fraaie trekker was tijdens de BIGtruck Trophy ook al te zien in Asten.

Maar er waren natuurlijk veel meer bijzonder fraaie Renault Trucks te zien in Utrecht. Hierbij een aantal fraaie sfeerfoto's van een geslaagde meeting!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
31-05-2017
STR2.jpg

Derde Renault T voor STR

STR Internationaal Expediteurs uit Schijndel heeft met een nieuwe Renault High T 6x2 bakwagen al de derde Renault uit de T- generatie…
Nieuws
02-05-2017
Bol1.jpg

Renault T voor Bol Transport

Bol Transport uit Hoogezand heeft een nieuwe Renault T high-sleeper aangeschaft. In combinatie met een nieuwe Carnehl Cargo…
Nieuws
15-11-2016
Poel2.jpg

Klaas de Poel kiest weer voor Renault T

Krenten & Rozijnen staat er in grote letters op de oplegger van Klaas de Poel. Een mooie vorm van reclame,…