Auvinen's Lowrider naar BIGtruck Trophy!

Nieuws
23-05-2018 | Door Iep van der Meer

Tijdens de BIGtruck Trophy die op 9 en 10 juni aanstaande gehouden wordt zal Auvinen's Lowrider te zien zijn. Chauffeur Arto Simola komt speciaal voor onze BIGtruck Trophy vanuit Finland met de fraaie B-Double bulkcombinatie naar ons land. De Mercedes-Benz Actros is zo ongelofelijk over de top en volgehangen met opties en bijzonder spuitwerk dat je hem gezien moet hebben! Daarvoor hoef je dus niet naar Finland, maar gewoon naar Asten!

De Actros is al het zoveelste project van Auvinen en ook deze is weer volledig over de top. Of je er nou van houdt of niet, het is een waar rijdend kunstwerk met ongelofelijk veel aandacht voor details en een afwerking waar je helemaal eng van wordt. Het is dan ook onvoorstelbaar dat er met deze truck gewerkt wordt in het vaak barre Finse klimaat. 

Wij zijn er bijzonder trots op dat deze supertruck naar onze BIGtruck Trophy komt. En hij komt niet alleen, want ook vanuit Zweden komen er een paar hele dikke kanonnen naar Asten. Wat dacht je van de verlengde Scania S730 van Lasse Hansen? Of de Vikings Scania van Berthons? Kortom, genoeg te zien volgende maand tijdens de BIGtruck Trophy!

Wil jij ook komen met je truck? Er is nog beperkt plaats. Klik hier voor alle informatie!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
13-07-2023
Auvinen Chicano Scania (1)

Scania 560S 'Chicano' van Auvinen

Tijdens de Talinn Truck Show in Estland presenteerde Auvinen de nieuwste Scania showtruck, genaamd 'Chicano.' De truck…
Nieuws
16-04-2021
Auvinen4.jpg

Auvinen ervaart Finland als een vlak land dankzij zijn Scania 770

Bij Auvinen zijn ze flink onder de indruk van de nieuwe Scania V8 met 770 pk motor. Na…
Nieuws
10-06-2018
Auvinen_Trophy.jpg

Auvinen wint BIGtruck Trophy!

Finland gaat aan de haal met de BIGtruckTrophy. De Fin Auvinen won afgetekend voor de Duitser Heide Logistik en de Nederlander…