Nieuws
01-08-2022 | Door Tim de Jong

Bnext.nl, dat we voorheen kenden als Beelen,  heeft een nieuwe MAN 26.470 6x2 trekker in gebruik genomen. De truck wordt ingezet voor het transport van met name bulkstromen bouw- sloopafval en residustromen in combinatie met een nieuwe moving floor oplegger. De nieuwe MAN is voorzien van alle opties op het gebied van veiligheid en heeft de meest luxe GX-cabine in ‘Individual’ uitvoering.

Voor de inzameling en de verwerking van bouw- en sloopafval zet Bnext.nl verschillende voertuigen in met onder meer afzetcontainers en portaalarm systemen.

Het wagenpark van Bnext.nl omvat meerdere MAN trucks. De nieuwste aanwinst is een MAN TGX 26.470 6x2 trekker, die in combinatie met de nieuwe oplegger wordt ingezet. ”Voor onze inzamelvoertuigen geldt dat we ze zo compact mogelijk willen houden. Deze trekker oplegger combinaties vormen echt ons visitekaartje. Vandaar dat we gekozen hebben voor de ruime GX cabine met alle opties, ook op het gebied van veiligheid. Zo is deze MAN voorzien van Lane Change Support met dode hoek detectie’. De nieuwe TGX zijn uitgerust met de D26 krachtbron met 470 pk, in combinatie met de geautomatiseerde TipMatic versnellingsbak. Middels een versnellingsbak PTO wordt de extra grote hydraulische pomp aangedreven. De tank voor hydrauliekolie is achter de cabine ondergebracht”, legt Peter van Gils, directeur logistiek bij Bnext uit.

Nieuwe huisstijl

De combinatie is volledig uitgevoerd in de nieuwe huisstijl van Bnext.nl. Er zijn speciale zijskirts voor de voorloopas trekker. Die zijn standaard alleen leverbaar voor de 4x2 trekkers. De volledige huisstijl is verzorgd door truckspuiterij Van Winkoop.  De MAN TGX werd opgebouwd en afgeleverd door dealer BTS in samenwerking met Vlastuin Truckopbouw.

Bnext.nl

Bnext.nl (voorheen Beelen.nl), werkt aan een groene en circulaire toekomst waarin (sloop) afval en reststromen grondstoffen zijn. De kernactiviteiten bestaan uit demonteren en ontmantelen met de focus op hoogwaardig hergebruik, het op een slimme manier inzamelen van bedrijfsafval en het recyclen van afvalstromen naar grondstoffen. Dit maakt Bnext.nl de enige Nederlandse serviceverlener in de sector die de klant in alle fasen van de levenscyclus van het gebouw kan ondersteunen. Bnext.nl  is gevestigd in Harderwijk,  Heerhugowaard, Amsterdam, Nieuwe Wetering, Rotterdam, Terneuzen en Houten.

Meer lezen over de Canadese Titan trailer? Klik hier!