Nieuws
01-07-2022 | Door Iep van der Meer

Op 6 en 7 augustus houden wij onze BIGtruck Trophy in Asten! We hebben daar bij Nobis alles bij de hand voor een geslaagd evenement, namelijk een verharde en verlichte parking, onze BIGtruckshopA67, een restaurant, hotel en natuurlijk TruckwashA67!

Het evenement begint al op vrijdag avond met het binnenrijden van de trucks. Op zaterdag organiseren we een centrale barbecue en een muziekavond. Verder is er overdag genoeg te doen met onder meer standhouders, vermaak voor de kinderen in een kidscorner en uiteraard onze BIGtruckShopA67.

Nog harder!

Het weekend waarin wij de BIGtruck Tropy 2022 organiseren was jarenlang het weekend van Nog Harder Lopik. Helaas gaat dat evenement niet door, maar met de BIGtruck Trophy bieden we een prachtig alternatief met onze gratis toegankelijke BIGtruck Trophy 2022 !

Gedurende het evenement zal een pubieksjury de winnaar van de BIGtruck Trophy 2022 aanwijzen, en die keuze zal best lastig worden gezien de inschrijvingen. Zo’n prijs is een mooie kers op de taart bij een geweldig weekend, maar uiteraard kom je met je truck voor de gezelligheid.

Inschrijven kan nog!

Om aanwezig te zijn met je truck moet je wel inschrijven, en dat kan via deze link!  De kosten bedragen 40Euro per truck. Daarvoor krijg je voor één persoon twee keer een ontbijt en mag je deelnemen aan de barbecue. Daarnaast ontvang je een voucher van 10 Euro, te besteden bij BIGtruckshopA67! Dit geldt dus voor één persoon per truck, informatie voor je bijrijder(s) vind je via deze link!