Nieuws
08-01-2024 | Door Iep van der Meer

Bob Spooner, de Amerikaanse eigenrijder die 60 jaar lang schadevrij met één Peterbilt reed is met de kerstdagen betrokken geraakt bij een ernstig ongeval. Hij werd in zijn pickup truck aangereden door een truck onder winterse omstandigheden.

Wij berichtten op 28 november vorig jaar in BIGtruck over deze Amerikaanse legende, maar een maand later sloeg het noodlot toe. Het bericht werd massaal gelezen en gedeeld en staat in de Top 10 van 2023. Reden genoeg om dit trieste nieuws ook te brengen.  

25 december 2023 raakte hij betrokken bij een ernstig ongeval. Zijn Chevrolet K1500 Silverado pickup werd geraakt door een Volvo truck waarvan de chauffeur door gladheid de macht over het stuur verloor.

Bob Spooner werd opgenomen in het ziekenhuis met tal van hoofdwonden, nekletsel en een ingeklapte long. Het laatste nieuws is dat hij nog steeds in coma ligt.

Hoe ironisch is het als je na 60 jaar en 14 miljoen schadevrije kilometers in een truck wordt aangereden door een andere truck. Op de foto zie je de gehavende Chevrolet waar Bob uit werd gehaald. (Bron: 40ton.net)

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
07-01-2021
iveco_stralis_handrem_spanje.jpg

Koeltrailercombi begint voor zichzelf

Afgelopen weekend parkeerde een chauffeur in het noorden van Spanje zijn trailercombinatie ’s avonds laat op een…
Nieuws
14-02-2022
Boekema3-1400.jpg

Ongeval op A7 Heerenveen richting Drachten

Op de A7 ter hoogte van Terwispel is ernstige verkeershinder door een ongeval. Een vrachtwagencombinatie is…
Nieuws
29-12-2023
Zwaartransport ongeval (5)

Zwaartransport neemt viaduct mee

Een transport van een windturbineblad ging in Polen helemaal mis toen de lading een viaduct in aanbouw raakte. Door de…