Brinks Rijssen looft tekengeld uit voor nieuwe chauffeurs

Nieuws
03-01-2022 | Door Tim de Jong

Chauffeurs die in dienst komen bij Brinks Transport uit Rijssen kunnen een tekenbonus tegemoet zien die oploopt tot 2500 euro. Collega’s, die Brinks aan een geschikte chauffeur helpen, kunnen duizend euro tegemoet zien.

Komende zaterdag, 8 januari, organiseert de HR-afdeling van Brinks een inloopdag voor nieuw personeel. Directeur Harmen Brinks zegt ervan overtuigd te zijn dat er no tal van mensen zijn die een carrièreswitch naar de transportsector overwegen. “Velen zetten de stap (nog) niet, omdat ze nog vragen hebben en sommige dingen misschien onbekend zijn. Daarom is deze ochtend bij uitstek geschikt om op een informele manier vrijblijvend kennis te maken." Het bedrijf beschikt ook over een eigen opleidingstraject en betaalt de kosten van het chauffeursdiploma. Ook wordt scholieren een passend BBL-leertraject aangeboden. 

2500 euro tekengeld

Tot zover doet Brinks wat anderen ook doen, dus gaat het bedrijf verder. Tijdens de inloopdag kunnen chauffeurs die een baan bij Brinks overwegen horen wat de voorwaarden zijn om in aanmerking te komen voor 2500 euro tekengeld. Dus een premie die je krijgt voordat je ook maar een meter hebt gereden voor het bedrijf. Ongetwijfeld zul je dan een bepaalde periode bij het bedrijf werkzaam moeten blijven.

Brinks is een bedrijf met 260 man personeel. Het is een familiebedrijf dat inmiddels 160 jaar bestaat.  

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
10-11-2021
Leverink.jpg_copy.jpg

Grote drugsvangst in Rijssen

Vanmorgen heeft de politie een grote partij drugs uit een bedrijfspand in Rijssen weggehaald. Op social media verschenen allerlei…
Nieuws
30-07-2021
Tesco-feature-photo-2.jpg

Duizend pond handje contantje als je gaat rijden voor Tesco

In Engeland is een ‘historisch’ chauffeurstekort ontstaan aan vrachtwagenchauffeurs. Volgens…
Nieuws
19-01-2017
100DAGEN182CHAUFFEURS-1024x683.jpg

Simon Loos heeft er 182 chauffeurs bij

In honderd dagen 100 chauffeurs werven, het leek Simon Loos een bijna onmogelijk doel. Maar niets bleek minder waar:…