Nieuws
23-11-2017 | Door Iep van der Meer

Er raast een filmpje over het internet van, naar verluid een Nederlandse chauffeur van Verhoek die in Engeland betrapt is door een security camera terwijl hij zijn behoefte doet. Een ‘Walgelijke actie’ volgens de Telegraaf die zo discreet is het filmpje nog even verder te promoten. Alles voor de kijkcijfers tenslotte, al zetten we daarmee iemand te kakken. Daar doen wij dus niet aan mee.

Het filmpje laat in feite zien onder wat voor omstandigheden chauffeurs hun werk moeten doen. Sanitaire voorzieningen zijn, dankzij het toiletgedrag van onze ‘kollega’s’ uit Oost Europa vaak meer niet opengesteld voor chauffeurs. ‘Waar je het wel moet doen dat zoek je zelf maar uit, maar niet hier’ is bij veel bedrijven de boodschap. En dat begrijp ik ook als ik zie wat voor slagveld er soms achtergelaten wordt in opengestelde toiletten. Als chauffeur heb je het soms niet voor het kiezen en als het moet- dan moet het gebeuren. Deze chauffeur koos er voor om zo discreet mogelijk, half tussen motorwagen en aanhanger zijn ding te doen. Op die camera had hij even niet gerekend.. Vervolgens laat hij het bewijsmateriaal niet op straat liggen maar ruimt hij het ook nog keurig op. Dat hij het vervolgens over het hek smijt verdient geen schoonheidsprijs, maar wat stel je voor. Het meenemen in de cabine?

 

                                                                                                                                                                 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
24-10-2016
Belgie.jpg

Vlaanderen steunt wegvervoer met 40 miljoen

De Vlaamse regering gaat de transportsector ondersteunen met een pakket maatregelen ter waarde van 40 miljoen…
Nieuws
07-03-2017
chauffeur_05.jpg

Chauffeursonderzoek: Mooi cijfer, maar te lage lonen

Het tweede chauffeursonderzoek van Logistic Force, dat al een half jaar komt na het eerste onderzoek,…
Nieuws
02-10-2017
Dashcam.jpg

Dashcam verboden in Duitsland

Een Duitse rechter heeft zich uitgesproken tegen de dashcam in auto's. Een Duitse automobiliste wilde beelden van haar dashcam…