Chr. Vermeer Transport neemt Wouters Transport over

Nieuws
03-04-2024 | Door Iep van der Meer

Chr. Vermeer Transport kondigt met trots de succesvolle afronding aan van de overname van Wouters Transport gevestigd in Rijen, welke gespecialiseerd is in temperatuur gecontroleerd transport.

De overname van Wouters Transport vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal voor Chr. Vermeer Transport en markeert een strategische stap om de dienstverlening verder uit te breiden en te diversifiëren. Door de synergiën tussen beide bedrijven te benutten, zal Chr. Vermeer Transport in staat zijn om haar klanten een breder scala aan diensten aan te bieden, terwijl het tegelijkertijd haar operationele efficiëntie versterkt. 

De directie van Wouters Transport, Geert en Els Wouters, waren op zoek naar een bedrijf dat nauw aansluit bij de bedrijfscultuur en waarden van Wouters Transport, met een sterke nadruk op het behoud van personeel en klantrelaties. Dit sluit perfect aan bij de kernwaarden van Chr. Vermeer Transport. "Wij zijn verheugd over de voltooiing van deze overname en verwelkomen de medewerkers van Wouters Transport in de Chr. Vermeer-familie," aldus Christiaan Vermeer, directeur van Chr. Vermeer Transport. "De combinatie van onze middelen, expertise en ervaring stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn en nieuwe groeimogelijkheden te verkennen in een steeds veranderende markt. 

Het temperatuur gecontroleerd transport is een mooie aanvulling op onze diensten van Distributie, Benelux- & Internationaal transport, Logistiek en de afdeling Movements (industriële machine verhuizingen/speciaal transport)”. De werkzaamheden van Chr. Vermeer Transport en Wouters Transport vormen een mooie aanvulling op elkaar. Naast een vergelijkbare bedrijfscultuur hebben beide familiebedrijven gedeelde normen en waarden. Met de uitbreiding van Wouters Transport telt het bedrijf circa 130 medewerkers en beschikt het over een wagenpark van 90 trekkende eenheden. Voorlopig blijft het bedrijf Wouters Transport bestaan. 2024 zal worden benut om Wouters Transport te integreren binnen Chr. Vermeer Transport.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
08-11-2016
HZ_Logistics.jpg

HZ Logistics neemt meerderheidbelang in Mooy Beheer

Koelvervoerder H.Z. Logistics B.V. uit De Lier neemt per direct een meerderheidsbelang in branchegenoot…
Nieuws
24-11-2016
tab-noorwegen.jpg

Van Duijn neemt Tanke Transport over

Op 1 januari 2017 is Van Duijn de nieuwe eigenaar van Tanke Transport uit Poeldijk. ''Dit past in de strategie van…
Nieuws
18-01-2017
Vanderlee3.jpg

Van der Lee overgenomen door Vervaeke

Transportbedrijf Vervaeke, naar eigen zeggen Belgische marktleider in tanktransport binnen de chemische-en petroleumsector,…