Nieuws
24-11-2023 | Door Iep van der Meer

De naam Combex verdwijnt van de trucks. Sinds de overname van Combex Bouwlogistiek in mei 2019 door de AB Texel Group werd er al afscheid genomen van de blauw- gele bedrijfskleuren van het bedrijf, maar nu wordt ook de naam vervangen. Voortaan staat er AB Texel op de trucks.

Na de overname kwamen de trucks van Combex in het wit, maar dan nog wel met een eigen logo en naam op de cabine. Aanvankelijk werd er gemeld dat Combex als apart bedrijf voortgezet zou worden onder de bekende naam, maar dat verandert vanaf 1 januari. Vanaf dat moment voeren alle bedrijven die onder AB Transport Group vallen dezelfde naam: AB Texel. Dat geldt ook voor de May Transporte. Alleen Bosman Transport, ook onderdeel van de groep, blijft zijn eigen naam houden.

Daarmee worden alle nieuwe trucks uitgevoerd in een uniforme kleurstelling, onder dezelfde naam. AB Texel is actief in de Agri, Food, Bouwlogistiek en Stukgoedvervoer. Voortaan komt dus op alle auto’s het bekende logo van AB, met de groene stip en met de toevoeging Texel.

AB Texel heeft een vloot van meer dan 1250 eigen trucks en ruim 2000 trailers.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
24-03-2023
Thom Mulder

Expeditie Thom Mulder en Zn naar VSDV

Expeditie Thom Mulder en Zn uit Oosterwolde (Frl.) is overgenomen door VSDV. Alle activiteiten, inclusief de 11 trucks…
Nieuws
17-06-2023
Jan Krediet

Jan Krediet in Amerikaanse handen

Logistiek dienstverlener Jan Krediet, met vestigingen in Steenwijk en Venlo is sinds 6 juni in Amerikaanse handen gevallen.…
Nieuws
07-01-2021
Abbekas_forvarv_002_1400_2-1400.jpg

Abbekås åkeri overgenomen door Tempcon Group

Overnames zijn aan de orde van de dag en dat geldt niet alleen voor Nederland. Ook in Zweden vormen zich enorme…