Nieuws
19-05-2022 | Door Iep van der Meer

Thermo Trans Twente zet sinds kort een DAF XG+ 480 in, een trekker die voorzien is van alle opties die DAF biedt, met onder andere twee draaibare stoelen en het luxueuze, verstelbare comfort bed.

Het wachten duurde lang en de truck is nog niet helemaal af, maar uitstekend inzetbaar. Zo zijn de monitors voor het camera systeem nog niet geleverd en wacht Thermo Trans Twente nog op de topper voor op het bed. Ook het nightlock is nog niet geleverd. 

Bijna verslapen!

De truck bevalt meer dan uitstekend en de chauffeur roemt het bed in de ruime cabine. Volgens Jan Willem Doornebos van Thermo Trans Twente versliep de chauffeur zich de eerste dag meteen al bijna! De DAF trekker staat voor een eveneens nieuwe Frappe oplegger, een in ons land totaal onbekend merk. Hoe dat zo kwam lees je hier!

Noah4All

Erwin Roelofs en Jan Willem Doornebos begonnen drie jaar geleden met Thermo Trans Twente met twee combinaties waar ze zelf op reden. Voor een Duitse klant wordt er met name gereden met bake-off producten tussen de producent en de grote distributiecentra in Nederland, Duitsland en Belgiƫ. De oplegger is voorzien van reclame voor Noah4All op de palletkisten. Noah4All is een stichting die zich inzet voor mensen met een ongeneselijke ziekte. De stichting probeert het isolement van die mensen te doorbreken door die mensen te verrassen met een rondrit met vrachtwagens. Thermo Trans Twente draagt deze stichting een warm hart toe en neemt ook regelmatig deel aan evenementen van Noah4All.

Alles over trailers lees je hier!