Dikke spullen in eerste BIGtruck Online Magazine!

Nieuws
20-09-2017 | Door Tim de Jong

De tijd vliegt, vandaag bestaat BIGtruck precies vier jaar. Wat is er in die vier jaar veel gebeurd. Sla het eerste nummer er maar eens op na: We hadden de eerste groepstest met pre predictive cruisecontrols. Een internationale test zoals je die in ons land alleen bij BIGtruck kan vinden. We hadden nieuws van DAF, Iveco en van MAN. We interviewden de topman van Volvo en toonden de nieuwe FMX-en en we reden met een B-Double met een Volvo FH 540 ervoor door Zweden. 

We reden als eerste ter wereld met de gloednieuwe Hyundai Xcient truck. en we zetten die lekkere dikke DAF van Schouwstra Texel op de gevoelige plaat. Last but not least een voor een Noorse klant in Nederland omgebouwde Scania Longline. Zoek 'm op, die eerste editie en geniet nog eens! 

Intussen hebben we ons eigen evenement, onze eigen shop, Engelstalige edities, werken we samen met RTL Transportwereld en hebben we Scandinaviëtruckers én de TIA Cowboy Club ingelijfd!. Verder ondersteunen we Lift'n Load en Truckshow Appelscha. Bovendien is BIGtruck het enige medium in ons land dat internationale groepstesten van trucks en trailers publiceert. En dat alles gratis! 

Onze adverteerders van het eerste uur zijn nimmer van ons geweken, waarvoor onze bijzonder hartelijke dank!

Lezers en kijkers hebben we alleen maar meer gekregen. In het magazine, op de website, op Facebook en heel veel op Youtube. Dank voor jullie support, wij gaan nog even door! Doe mee aan de stickeractie, kijk op Facebook!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
17-12-2018
TIA_site.jpg

Website TIA Cowboy Club staat nu live!

Chauffeurs die al wat ouder zijn herinneren hem zich nog wel: de Truckers International Association Cowboy Club.…
Nieuws
31-10-2020
IEP_1629-1400.jpg

BIGtruck nummer 9 staat live!

BIGtruck nummer 9 van 2020 is uit met deze maand onze eigen Scania R620 V8 promotietruck op de cover! Voortaan komt BIGtruckShopA67…
Nieuws
26-04-2018
JQvanderMeer.jpg

BIGtruck nummer 5 is uit!

BIGtruck nummer 5 van 2018 is uit! Boordevol lekkere verhalen, hele dikke trucks en een verslag vanuit de Marocco Desert Challenge!…