Draadloos camerasysteem bij BIGtruck Truckshop

Nieuws
27-09-2018 | Door Iep van der Meer

(Advertentie) Achteruitrij camera's hebben vaak één enorm nadeel: De verbinding met de camera via een kabeltje. Bij het draadloze Haloview systeem heb je daar geen last van. Dat stuurt het signaal namelijk draadloos tot over 300 meter naar de monitor in de cabine. BIGtruck is trots op het dealerschap van dit prachtige systeem!

Met het Haloview systeem kun je tot maar liefst vier infrarood camera's aansluiten op één touchscreen monitor. En dat allemaal draadloos! Het enige wat je nodig hebt is een stroomaansluiting. Daarbij is het systeem helemaal niet kieskeurig. Het lust alles tussen de 10- en 32 volt. 

Hiermee is het systeem ideaal voor als je bijvoorbeeld vee vervoert. Meekijken in de paardentrailer? Geen probleem. Of om bijvoorbeeld een extra oogje in het zeil houden bij de achterkant van een exceptioneel transport, zoals de mannen van Jongsma dat dagelijks doen. Kris Jongsma testte het systeem voor ons uit en eerlijk is eerlijk: Met zo'n hele grote RVS tank met 4,5 meter doorsnede hapert de verbinding wel eens. Overigens is het systeem waar Kris mee werkt al weer achterhaald door de nieuwe MC7108, en die heeft een nog krachtiger verbinding. 

Je vindt de Haloview systemen bij BIGtruck Truckshop A67 in Asten, of in de webshop. " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Klik hier voor de webshop! 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
25-03-2018
Asten-10.JPG

Hoogvliegers bij BIGtruck Truckshop Asten

Zaterdag 24 maart was er een hoogvliegersdag op vliegveld Eindhoven. De Stichting Hoogvliegers vertrok deze keer…
Nieuws
02-05-2017
collage-2017-05-02_1.jpg

BIGtruck evenement 2017: Meld je aan!

De eerste inschrijvingen voor het BIGtruck Event 2017 op 17 juni zijn binnen. Wil jij ook aanwezig zijn met je truck?…
Nieuws
10-04-2019
astenshop.jpg

Samenwerking BIGtruckshop A67 en Truckjunkie

Woensdag 10 april is een overeenkomst getekend tussen BIGtruck Truckshop A67 en Truckjunkie voor een samenwerking.…