Eerste foto's nieuwe Ford Truck

Nieuws
25-07-2018 | Door Iep van der Meer

Er circuleren al enige tijd foto's over het net van een nieuwe Ford truck. In Turkije is keihard gewerkt aan een truck voor de Europese markt en daarvan toonden wij al eerder beelden. Vandaag kwamen ook de eerste officiële foto's naar buiten, en uiteraard was BIGtruck daar met Iepieleaks als de kippen bij!

De nieuwe Ford, of hij echt Transcontinental gaat heten is nog niet duidelijk, mag beslist gezien worden. De hoge cabine doet ons vermoeden dat er een vlakke vloer in zit, en de badge op de deur vertelt dat er 500 pk aanwezig is. Eerder werd al bekend dat er eigen Duratorq motoren in combinatie met de ZF Traxon automaat gebruikt zouden worden.

Het uiterlijk is een beetje een mix, maar de Volvo invloeden zijn overduidelijk. Kijk maar eens naar die spatborden, en die koplampen. Duidelijk is dat het Ford menens is met de Europese markt. Wij kunnen niet wachten tot de IAA in Hannover waar de truck gepresenteerd zal worden! Meer foto's vind je op " target="_blank" rel="noopener noreferrer">www.iepieleaks.nl! 

Meer op iepieleaks.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
02-06-2018
1mvs.jpg

Ford Trucks komt terug!

Ford Trucks had ooit een behoorlijk marktaandeel in ons land. Vooral met de D-Custom Cab en later de Cargo deed Ford goede zaken,…
Nieuws
16-07-2018
40557310332_d905e7749f_b.jpg

Nieuwe Ford Truck: Transcontinental?

De Turkse Ford trucks zien we steeds vaker rijden in ons land en dat gaat alleen maar meer worden als het aan Ford…
Nieuws
19-05-2023
Ford Trucks Denmark Launch (2)

Ford Trucks nu ook in Denemarken

Ford Trucks is bezig met een Europese opmars. Na vele Oost- en Zuid- Europese landen, Duitsland en België is het merk…