Eerste van twee dikke Volvo-trekkers voor K&B Maasland

Nieuws
15-08-2022 | Door Tim de Jong

De Volvo-dealer uit het Zuid Hollandse Maasdijk levert twee zeer complete trekkers af aan K&B Maasland. Werkelijk alle opties af fabriek zitten erop, zegt deze dealer. Het veelzijdige transportbedrijf heeft hier uiteenlopend werk voor. 

Onlangs werd de eerste van de twee Volvo’s afgeleverd. Compleet met 500 pk turbocompound motor, LED verlichting met adaptief grootlicht, Black Leather stoelen en deurpanelen, Volvo Dynamic Steering, volledig luchtgeveerd, XL-cabine, dodehoekcamera, volledig Safety Pakket.

Old School

K&B Transport koos voor de volledige old-school opbouw maar dan wel met witte LED-verlichting. Opvallend is het rood gespoten chassis , een kleur die we ook in de wielnaven terugzien. Dit alles volledig in eigen huis opgebouwd. Er komt nog een 4x2 trekker. Die zal ingezet worden in het tanktransport, dus die is vast wat lichter.

K&B Transport is een familiebedrijf met uiteenlopende disciplines. Zo rijden ze stukgoed, doen ze koel- en vriesvervoer, containertransport, tanktransport en dat alles door heel Europa.