Expeditie Thom Mulder en Zn naar VSDV

Nieuws
24-03-2023 | Door Iep van der Meer

Expeditie Thom Mulder en Zn uit Oosterwolde (Frl.) is overgenomen door VSDV. Alle activiteiten, inclusief de 11 trucks en 14 medewerkers gaan per 1 april aanstaande over naar VSDV.

Expeditie Thom Mulder en Zn. werd opgericht in het Friese Donkerbroek in 1913. Sinds die tijd groeide het bedrijf uit tot een internationaal transportbedrijf en expediteur met een eigen warehouse in het Friese Oosterwolde).

Eigenaar Johan Mulder over de overname: ,,Wij zijn de laatste tijd behoorlijk gegroeid in transport-expeditie en warehousing. Dat brengt enorme uitdagingen met zich mee, onder meer op het gebied van capaciteit en verduurzaming. Om deze groei verder mogelijk te maken, zijn wij op zoek gegaan naar een betrouwbare partner.

Na eerste, verkennende gesprekken met VSDV bleken onze activiteiten uitstekend te passen bij dit bedrijf. Bovendien was er de herkenning van de sfeer van een familiebedrijf, hoe groot VSDV ook is.’’

Alle activiteiten worden ondergebracht naar de VSDV vestiging in Hoogeveen. Johan Mulder: ,,Daarmee verstevigt VSDV zijn positie in Noord Nederland. Zelf ga ik mee om de overname te begeleiden en om leiding te geven aan een deel van de activiteiten. Alle medewerkers en opdrachtgevers zijn inmiddels ingelicht’’.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
07-01-2021
Abbekas_forvarv_002_1400_2-1400.jpg

Abbekås åkeri overgenomen door Tempcon Group

Overnames zijn aan de orde van de dag en dat geldt niet alleen voor Nederland. Ook in Zweden vormen zich enorme…
Nieuws
14-02-2021
Cornelissen1.jpg

Winkeldistributie DLG naar Cornelissen Groep

Per 1 maart aanstaande neemt de Cornelissen Groep de winkeldistributie-activiteiten over van Daily Logistics…