Flinke uitbreiding STEF Bodegraven

Nieuws
17-11-2017 | Door Tim de Jong

De Franse logistiek dienstverlener STEF heeft vandaag een ingrijpend verbouwde vestiging geopend in Bodegraven. Daar nam het bedrijf in 2014 Speksnijder over. Nog twee overnames elders in het land volgden en Bodegraven werd intussen flink onder handen genomen en met 8.000 vierkante meter opslagruimte uitgebreid.

STEF is een Franse specialist in gekoelde distributie en richt zich daarbij ook op landen om Frankrijk heen. Al sinds 1989 heeft de specialist in gekoelde distributie een vestiging in België. STEF is verder actief in Spanje, Italië, Portugal en Zwitserland. Met het Duitse NordFrost heeft STEF een partnerschap. In Bodegraven is de opslagcapaciteit nu verdubbeld en werd de gelegenheid aangegrepen voor een heropening voor alle relaties om even te laten zien dat STEF een volwaardige speler is geworden in Nederland.

Dat ging niet vanzelf. Na de overname van Speksnijder, nam STEF in 2016 de branchegenoten Netko uit Eindhoven over en Vers Express uit Raalte. In totaal heeft STEF naar eigen zeggen 32 miljoen geïnvesteerd om tot een netwerk in ons land te komen met opslagfaciliteiten op drie locaties. STEF heeft in Nederland nu 350 mensen aan het werk, een vloot van 150 koeltrailers en 9500 vierkante meter opslagcapaciteit.  

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
18-04-2016
KivitsDrunen.jpg

Nagel en Kivits Drunen werken samen

Het flink gesaneerde Nagel Nederland gaat samenwerken met Kivits Drunen uit Waalwijk. Beide bedrijven, gespecialiseerd…
Nieuws
15-09-2016
Kaaskou13LR.jpg

Ook bij dit weer rijden met -45 graden

Bij Müller Fresh Food Logistics uit Holten kwamen we chauffeur Alfred Smit tegen. Hij rijdt dagelijks met een laadbak…
Nieuws
10-02-2018
Muller3.jpg

Müller Holten neemt Prins Lekkerkerk over

Müller Fresh Food Logistics uit Holten en Prins Transport te Lekkerkerk hebben overeenstemming bereikt over de…