Gezellig feestje van Renault Trucks Club Nederland

Nieuws
25-09-2021 | Door Tim de Jong

Aan de zuidkant van Tiel, op een gezellige camping, kwamen vanmiddag enkele Renault-rijders bijeen. Onverwacht was de komst van een demo van het vernieuwde model van de Renault T. En er waren nog twee feestgangers!

Enkele tientallen Renault-trucks zijn dit weekend bijeen op een camping aan de zuidkant van Tiel. Daarbij een zeldzame R420 Major en nog een echte Premium Privilege. Het mag geen wonder heten dat de T-Serie domineert, maar we spotten gelukkig ook nog enkele Magnums.

Betere stuurverstelling

Middelpunt van de belangstelling was vandaag de vernieuwde T-Serie. Wat naast de facelift opvalt is de sterk verbeterde stuurverstelling. Hiermee doet Renault Trucks nu voor geen enkel ander merk meer onder. Verder vallen nieuwe bekledingen en motieven op. Het beste is om zelf even een kijkje te nemen in de demo die nu door Nederland rijdt. Vast staat dat dit een flinke stap de goede kant op is.

40-jarig huwelijk

Deelnemers Jos en Lilian Verheijden bleken naast het Renault-feestje, ook hun 40-jarig huwelijk te vieren. Moesten zij niet bij hun familie zijn? “Daarmee hebben we al diverse feestjes gevierd de afgelopen weken”, verzekert ons Jos Verheijden. Hij is al ruim vier decennia chauffeur en hij leerde zijn Lilian 44 jaar geleden kennen. Ze waren toen nog tieners, maar o zo verliefd. Verheijden heeft in al die jaren bij meerdere bedrijven gereden, waarbij er meestal sprake was van een afwisseling tussen Renault en DAF. “Maar de laatste jaren is het alleen nog maar Renault." Het exemplaar waar hij nu mee rijdt is zijn vierde.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
16-04-2021
Panoramisch_dashboard.png

Betere stuurverstelling en meer voor gefacelifte Renault

Truckfabrikant Renault heeft vandaag meer details onthuld over de gefacelifte T-, C-, en K-, Series…
Nieuws
28-06-2021
Nieuwe_T-Serie.jpg

Renault vervroegt onthulling gefacelifte truckseries

Renault Trucks presenteert de nieuwe modellen van de T, T High, C en K  tijdens een digitaal event…
Nieuws
06-04-2021
nieuwe_renault_T.jpg

Facelift Renault Trucks nu officieel

Renault Trucks heeft vandaag de gefacelifte T-, C-, en K-, Serie trucks officieel laten zien. De trucks zien er wat…