H. v.d. Horst BV Hasselt overgenomen door Van der Werff

Nieuws
04-12-2020 | Door Iep van der Meer

Van der Werff Logistics uit Heerenveen neemt per 1 januari aanstaande transportbedrijf Henk van der Horst BV uit Hasselt over. De overname omvat alle activiteiten, het wagenpark van 25 eenheden en een zelfde aantal medewerkers. 

Van der Horst is gespecialiseerd in het transport van bouwmaterialen met onder meer binnenladers, transport met kooi-aap, open kraantrailers en speciale opleggers met schuinstelling opbouw voor grote panelen. Daarmee vormt het bedrijf een mooie aanvulling voor de activiteiten van Van der Werff Logistics. Het vervoer met binnenladers in voor Van der Werff een nieuwe tak van sport. 

Het bedrijf wordt voortgezet vanaf de huidige vestiging in Hasselt. Voor Van der Werff is het een volgende stap en tevens een start op het gebied van binnenlader transport. Een specialisme waar commmercieel directeur Arjen Tulner van Van der Werff goede groeikansen in ziet voor de toekomst. ,,Wij verwachten dat de toepassing van prefab bouw een snelle groei door gaat maken in de toekomst, en daar past deze overname uitstekend bij''. Mogelijk anticipeert Tulner hiermee op de door Van Wijnen te bouwen fabriek voor prefab woningen in Heerenveen.

Met de overname van Van der Horst groeit het wagenpark van Van der Werff Logistics naar 175 trekkende eenheden.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
06-05-2017
Werff-8-1400.jpg

100 jarig jubileum Van der Werff

Zaterdag 6 mei vierde Van der Werff Logistiek in Heerenveen het honderd jarig bestaan. Het uiterst veelzijdige transportbedrijf…
Nieuws
23-12-2021
Bas-Van-Ewijk-overgenomen.jpg

Van der Werff Logistics neemt Bas van Ewijk over

Logistiek dienstverlener Van der Werff Logistics neemt per 1 januari 2022 transportbedrijf Bas van Ewijk…
Nieuws
23-01-2023
WerffTalent (9)

Succesvolle Meet&Drive in Leeuwarden

Afgelopen zaterdag werd in Leeuwarden voor de tweede keer een Meet&Drive georganiseerd in, en rondom de Scantri…