Het interieur van de nieuwe Scania

Nieuws
23-08-2016 | Door Tim de Jong

De eerste officiële beelden van het interieur van de nieuwe Scania, zal bij veel chauffeurs de harten toch sneller doen kloppen. Het dashboard ziet er erg goed uit, evenals het stuurwiel. Achter de stoelen dikke matrassen en de nodige kastruimte. 

Scania-cabines staan tot nu toe niet bekend als al te ruim. Zou het deze keer wel gelukt zijn om veel ruimte voor de chauffeur te creëren, die ook wel eens rust of pauzeert in zijn cabine? Zo te zien wel. De bedden missen nog een deel, omdat daar de rugleuning van de stoelen zich bevindt. Maar het lijkt allemaal minder ernstig dan bij vorige generaties.

Dan het nieuwe dashboard. Ziet er ronduit sportief uit, maar wat moet er links van het stuur allemaal bediend worden? Feit is dat dit een keurige werkplek is voor chauffeurs.

Het interieur ziet er comfortabel uit, zeker wie die zwart leren stoelen ziet, kan niet anders concluderen dan dat dit een Scania is. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
02-07-2021
Scania_R540_LR.jpg

Scania kondigt nieuwe 13 liter motor aan en nieuwe trucks

Scania maakt bekend dat een introductie van een substantieel nieuw assortiment Euro 6-vrachtwagens…
Nieuws
20-05-2020
De_Nieuwe_Keulse_LR.jpg

De Nieuwe Keulse in Venlo is verkocht

Chauffeurscafé De Nieuwe Keulse, aan de oostkant van Venlo, nabij de vroegere grensovergang naar de Duitse A61, is…
Nieuws
13-05-2021
IMG_8161.png

Nieuwe teaser van DAF!

De nieuwe DAF komt er aan, zoveel is duidelijk als we zien hoeveel fieldtest trucks er rond rijden. Zelf begint DAF nu ook met het…
BIGtruck online magazine is een onderdeel van Transwebgroup Coöperatief U.A.