Houtman en Van Zaal werken samen

Nieuws
16-01-2018 | Door Tim de Jong

Houtman Logistiek uit Boskoop en Van Zaal Transport uit De Kwakel bundelen hun krachten in de regio Boskoop.  Houtman gaat vanaf deze maand handel voor Van Zaal Transport uitrijden en ophalen. De samenwerking zorgt voor efficiëntere vervoersbewegingen, waardoor er minder vrachtwagens in het dorp Boskoop en omgeving rijden.

Waar eerst beide vervoerders voor kleine hoeveelheden bij dezelfde klanten kwamen, haalt en brengt Houtman Logistiek nu alle handel in één keer. “Het is een unieke samenwerking waarbij we elkaar als collega-transporteurs verstreken”, zegt Jeffrey Houtman, eigenaar van Houtman Logistiek. Houtman Logistiek is naar eigen zeggen een jong en ambitieus transportbedrijf, opgericht in 2014. Hun doel is om inefficiënte vervoersstromen in de regio te verbeteren en om logistieke totaaloplossingen te bieden. Dit doen ze onder meer door hun diensten te combineren met hun zusteronderneming: logistiek op –  en overslagbedrijf Logistiek Centrum Boskoop.

Van Zaal Transport is een sierteeltvervoerder met 22 jaar ervaring. De onderneming vervoert jaarlijks miljoenen bloemen en planten in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast biedt Van Zaal ook warehousing service en bedrijfsruimteverhuur. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
15-06-2020
Wiegmink1.jpg

Samenwerking AB Texel en Wiegmink

Transportbedrijf Wiegmink en AB Texel Group gaan een strategische samenwerking aan. Met de samenwerking wordt beoogd…
Nieuws
22-05-2018
MBH-Kloosterboer1LR.jpg

Kloosterboer en MBH Transport breiden samenwerking uit

MBH Transport uit Barendrecht en Kloosterboer International Forwarding breiden hun samenwerking…
Nieuws
15-01-2018
samenwerking-Nijhof-Wassink-en-DBT-Transport-800x467.jpg

Nijhof Wassink werkt samen met DBT Bulkvervoer

Nijhof-Wassink is een 'intensieve samenwerking' begonnen met de Belgische bulkvervoerder DBT uit Nieuwmoer,…