10 keer Actros voor Kleijn Transport

Nieuws
11-01-2018 | Door Iep van der Meer

Kleijn Transport  uit Alblasserdam nam onlangs vier Mercedes-Benz Actros trekkers in gebruik. Het gaat om trucks van het type 1843 LS met een StreamSpace cabine. Eerder werden vorig jaar ook al al vier trucks van het type 1842 LS met een BigSpace cabine aan de vloot toegevoegd waarmee de teller op tien nieuwe Actrossen staat.

Met in totaal 35 Actros trucks in verschillende configuraties, drukt Mercedes-Benz duidelijk zijn stempel op het wagenpark van Kleijn Transport. Het gunstige verbruik heeft altijd een belangrijke rol bij die keuze gespeeld. “Vorig jaar hebben we met behulp van Hogenbirk zes maanden lang het verbruik van de voertuigen gemonitord. Daar kwam uit dat het verbruik van de Actros ruim boven de 1 op 4 zit,” zegt Kees Kleijn. “Dat is 5% zuiniger dan onze andere merken. Aangezien onze vrachtwagens gemiddeld 125.000 km per jaar maken, is dat mooi meegenomen.”

Containertransport

Kleijn Transport, gevestigd in Alblasserdam is al 50 jaar gespecialiseerd in koeriersdiensten, container- en trailertransporten en zee- en luchtvrachten. Het familiebedrijf werd in 1963 opgericht als eenmaanszaak. In 2004 vestigde was Kleijn Transport het allereerste bedrijf dat zich vestigde op het industrieterrein Nieuwland Parc in Alblasserdam. Tegenwoordig heeft de logistiek dienstverlener de beschikking over een opslagloods van 5.000 m2. Met 210 medewerkers in dienst en een wagenpark van 150 trekkende eenheden, waarvan 35 afkomstig zijn van Mercedes-Benz, bieden ze verschillende soorten transporten door heel Europa.

Meer trailer-nieuws op TrailerTotaal.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
30-01-2019
sammalisto1.jpg

Sammalisto uit Finland stapt over op Mercedes

Zware combinaties in het land met de ruimste wetgeving hiervoor, Finland. Dan verwacht je trucks van Scandinavische…
Nieuws
26-04-2021
IEP_7903_1_LR.jpg

Breedtetransport: Eerst omvaren en dan de weg op!

Het vervoeren van een opslagtank van 600 kuub is natuurlijk niet makkelijk. De beste manier bleek eerst…
Nieuws
09-10-2018
hls3_LR.jpg

Vier Mercedes Actros 2858 trekkers voor HLS

Heavy Load Service (HLS) Almelo heeft sinds kort de eerste Mercedes-Benz trucks in gebruik genomen. Vier Actros…