DAF bezig met nieuwe, grotere cabine

Nieuws
23-10-2019 | Door Iep van der Meer

Bij DAF trucks zijn ze bezig met de ontwikkeling van een nieuwe generatie. Opvallend aan de foto's en het filmpje is dat de nieuwe DAF een nog grotere cabine lijkt te krijgen dan de huidige Super Space Cab.

De nieuwe generatie zou volgens sommige geruchten volgend jaar tijdens de IAA al gepresenteerd worden, maar van serieproductie is dan nog zeker geen sprake. Nogmaals, het zijn geruchten maar van een onthulling op de IAA in Hannover houden ze wel bij DAF.

Op " target="_blank" rel="noopener noreferrer">www.iepieleaks.nl staat ook een filmpje waarin je de DAF even ziet rijden. Kijk maar eens naar de omvang van die cabine, dat is echt mega zo te zien. Eind volgend jaar mag dat ook, want dan worden er nieuwe regels van kracht op het gebied van voertuiglengtes. In BIGtruck nummer 9 kun je daar alles over lezen, en bovendien krijg je daar een indruk van hoe de nieuwe DAF er uit zou kunnen gaan zien. Ook dat is speculatie, maar het zijn wel hele mooie ontwerpen van Bertrand Janssen! ">Klik hier voor BIGtruck nummer negen!

Meer op iepieleaks.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
14-01-2020
Dakar20202-etap9-site-BKsite.jpg

Gert Huzink verrast in negende etappe

Gert Huzink weet van geen opgeven: ook al staat hij er in het algemeen klassement niet gunstig voor, toch wist hij…
Nieuws
24-01-2020
EdwinStraver_DKR20_bw-1400.jpg

Dakar rijder Edwin Straver overleden

Dakar coureur Edwin Straver is vannacht overleden. Eerder werd hij overgebracht vanuit Saoedi-Arabië na zijn noodlottige…
Nieuws
10-02-2020
MAN_TG_range2020-33.jpeg

Nieuwe generatie van MAN gepresenteerd

Na maanden van spionagefoto’s en geruchten is het nu een feit, de nieuwe generatie van MAN is officieel onthuld.…