De Winter Logistics neemt De Lordd over

Geplaatst door

Per 1 november aanstaande neemt De Winter Logistics De Lordd Transport uit Moerkapelle over. Dat is de uitkomst van diverse overlegrondes. Alle activiteiten van De Lordd Transport worden per 1 november voortgezet onder de vlag van De Winter Logistics, meldt laatstgenoemde op de website.

Voor beide bedrijven is de core business het verrichten van logistieke diensten voor kwekers en exporteurs van bloemen en planten. Daarnaast opereren beide bedrijven al in dezelfde regio, waardoor de activiteiten goed op elkaar aansluiten, schrijft De Winter.

Eric de Winter en Arnoud de Vries, directie De Winter Logistics: “Door onze krachten te bundelen, kunnen we de klanten in regio Waddinxveen, Moerkapelle, Boskoop en Bleiswijk nog beter van dienst zijn. Want daar gaat het om: een optimale dienstverlening. We werken in een dynamische markt van korte doorlooptijden en steeds meer directe handel. Dat vraagt een specifieke manier van werken, waarbij zichtbaarheid in de regio, snelheid en efficiëncy van cruciaal belang zijn.” Huidig eigenaar van De Lordd Transport, Bert van Reeuwijk, sluit zich daarbij aan: “Volume is tegenwoordig van groot belang. Door de overname breidt De Winter Logistics haar mogelijkheden uit in deze regio, waardoor de dienstverlening voor onze klanten verbetert. De Lordd en De Winter Logistics werken al meerdere jaren samen. Ik draag het bedrijf daarom met een gerust hart over. De service en kwaliteit waar wij als De Lordd Transport voor staan zal gewaarborgd blijven.”