Nieuws
02-07-2018 | Door Iep van der Meer

Transportbedrijf Dikken uit Nieuwleusen stopt er mee. In tien jaar wist Dennis Dikken het bedrijf uit te bouwen van één tot 15 trucks maar nu houdt hij het voor gezien. ,,Een hele bewuste eigen keuze, en niet gedwongen of zo, maar ik stop er mee'' aldus Dennis Dikken.

Het transportbedrijf stopt deze zomer nog. Het personeel en de klanten zijn ingelicht en eind deze week verwacht Dennis de trucks leeg terug op de zaak. De chauffeurs hebben daarna vakantie en krijgen hun loon doorbetaald tot begin augustus. Ook overuren en vakantiegeld worden keurig uitbetaald aldus een brief vanuit de directie aan het personeel. Desgevraagd vertelt Dennis dat hij kiest om meer tijd in zijn privé leven te kunnen stoppen. ,,Verder ga ik door met het agrarische loonwerk, maar ik hou mijn eigen Scania 164 er ook gewoon bij. Ik ga er vanuit dat alle chauffeurs heel snel een nieuwe baan vinden. Ik wordt nu al helemaal gek gebeld. De trucks worden verkocht of gaan terug naar de dealer''. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
01-12-2015
KnapTransport.jpg

Knap transport wordt St. van den Brink

De naam en logo's van Knap Transport uit Wormerveer, verdwijnen uit het straatbeeld. Per vandaag is het bedrijf…
Nieuws
18-01-2024
Ymme Kamminga Meppel (13)

Opening bedrijfspand Yme Kamminga Meppel

Yme Kamminga Koerier & Transport B.V. Meppel heeft zaterdag 13 januari jl. een “nieuw” bedrijfspand aan de…
Nieuws
14-12-2016
Van_Doesburg_Scania.jpg

G. van Doesburg neemt DTS over

Wie regelmatig transport vanuit Nederland naar Italië en vice versa heeft,  kent ongetwijfeld de twee specialistische bedrijven…