Dinsdag 21 april gratis avondmaaltijd voor chauffeurs

Geplaatst door

De coronacrisis vergt van sommige beroepsgroepen het uiterste, zo ook van vrachtwagenchauffeurs die overuren draaien om onder andere winkels te bevoorraden. Als waardering voor het harde werk trakteert Lotto aanstaande dinsdag 21 april daarom alle rijdende vrachtwagenchauffeurs van Nederland op een gratis (avond)maaltijd in hun favoriete wegrestaurant. Vanaf 17.00 uur zijn de chauffeurs door heel Nederland welkom om een maaltijd op te halen bij de deelnemende restaurants.

Er is momenteel veel aandacht voor beroepen die onmisbaar zijn en die ervoor zorgen dat ons dagelijks leven door kan blijven gaan, gemerkt en ongemerkt. Vrachtwagenchauffeurs werken momenteel keihard om ons land draaiende te houden. Veel wegrestaurants sluiten noodgedwongen hun deuren, waardoor een fatsoenlijke maaltijd en plaspauze er vaak niet meer in zitten. 

Lotto lanceerde afgelopen februari een nieuwe campagne waarin vrachtwagenchauffeurs de hoofdrol spelen. Michael Kastelijns, marketing manager Lotto: “We kregen heel veel positieve reacties op onze campagne vanuit de beroepsgroep. We hoorden van de enorme werkdruk die zij momenteel ervaren. Met dit gebaar, het trakteren op een gratis avondmaaltijd, willen we de chauffeurs bedanken voor hun harde werk en een hart onder de riem steken."

Op dinsdagavond 21 april vanaf 17.00 uur trakteert Lotto alle vrachtwagenchauffeurs die nog op de weg zijn. Chauffeurs met een C of CE rijbewijs kunnen bij deelnemende wegrestaurants een gratis avondmaaltijd halen. 

Deelnemende restaurants:

Amsterdam: Bij Marjan

Asten: Truckstop Nobis

Bolsward: Chauffeurscafé Bolsward 

Coevorden: Café Otten

Dalfsen: Roadrunner

Deurningen: Frans op den Bult

De Punt: Chauffeursrestaurant Trefpunt

Dordrecht: Truckstop Dik voor Elkaar

Hank: Wegrestaurant Napoleon

Heumen: wegrestaurant Malden

Hulshorst: Hajé Nunspeet

Kessel: Café de Pleisterplaats

Klarenbeek: Wegrestaurant De Kar

Klazienaveen: De Verdubbeling

Lelystad: Hajé de Lepelaar & Hajé de Aalscholver

Meer (net over de grens in België): Joost Truckstop

Nieuwediep: wegrestaurant Bareveld

Opheusden: Restaurant de Kers

Rogat: Wegrestaurant de Raket

Spijkenisse: Ome Jannes

Velp: De Elft

Venlo: Chauffeursrestaurant Freshpark & Truckparking Venlo

Vuren: Goudreinet

Zevenbergschen Hoek: De Gouden Leeuw

Zwolle: Wegrestaurant De Lichtmis