Draadloos camerasysteem bij BIGtruck Truckshop

Geplaatst door

(Advertentie) Achteruitrij camera's hebben vaak één enorm nadeel: De verbinding met de camera via een kabeltje. Bij het draadloze Haloview systeem heb je daar geen last van. Dat stuurt het signaal namelijk draadloos tot over 300 meter naar de monitor in de cabine. BIGtruck is trots op het dealerschap van dit prachtige systeem!

Met het Haloview systeem kun je tot maar liefst vier infrarood camera's aansluiten op één touchscreen monitor. En dat allemaal draadloos! Het enige wat je nodig hebt is een stroomaansluiting. Daarbij is het systeem helemaal niet kieskeurig. Het lust alles tussen de 10- en 32 volt. 

Hiermee is het systeem ideaal voor als je bijvoorbeeld vee vervoert. Meekijken in de paardentrailer? Geen probleem. Of om bijvoorbeeld een extra oogje in het zeil houden bij de achterkant van een exceptioneel transport, zoals de mannen van Jongsma dat dagelijks doen. Kris Jongsma testte het systeem voor ons uit en eerlijk is eerlijk: Met zo'n hele grote RVS tank met 4,5 meter doorsnede hapert de verbinding wel eens. Overigens is het systeem waar Kris mee werkt al weer achterhaald door de nieuwe MC7108, en die heeft een nog krachtiger verbinding. 

Je vindt de Haloview systemen bij BIGtruck Truckshop A67 in Asten, of in de webshop. Klik hier voor de webshop! 

Video's