Harry Wolters is de nieuwe baas bij DAF Trucks

Geplaatst door

Bij Paccar, en dus ook bij DAF Trucks schuiven ze met topmannen. Preston Feight, de huidige algemeen directeur van DAF Trucks wordt Executive Vice President van Paccar in de USA. Hij wordt in ons land opgevolgd door Harry Wolters, op dit moment nog Europees verkoopdirecteur van DAF Trucks.

Preston Feight volgt daarmee zijn voorganger in Eindhoven, ook al een Harry, maar dan Schippers op. Harry Schippers krijgt op zijn beurt de portefeuille Kenworth en Paccar Financial Services. 

Harry Wolters is dus de nieuwe President Directeur DAF Trucks en Paccar Vice President. Harry Wolters is al 22 jaar in dienst bij PACCAR, meest recentelijk als European Sales Director. Tijdens zijn carrière bij DAF was Harry Wolters ook Controller Truckfabriek, Manager Logistic Operations, Bedrijfsleider Truck Assemblagefabriek, HR Directeur en Directeur Operations. Daarmee heeft hij het bedrijf van binnen en van buiten leren kennen. 

Harry behaalde zijn Master-titel Bedrijfskunde aan de Universiteit van Eindhoven en rondde in 2017 het Executive Program aan Stanford University af. De wijzigingen worden van kracht op 1 september. Op de foto: Harry Wolters.