Het jaar van Harry van Dalen

Geplaatst door

2017 was hét jaar van Harry van Dalen. Zijn 'Blood on Blood' Volvo sierde de cover van BIGtruck nummer 1 van dit jaar en daarna won hij zo'n beetje alles wat er te winnen was met zijn Volvo. En terecht, want het is ook een kneiterdikke truck met heel bijzonder spuitwerk van MW Design.

De fotoreportage die Niels van Duijvenboden maakte voor BIGtruck is nog steeds de mooiste die we zagen van deze bijzondere truck. Toen ik de foto's onder ogen kreeg dacht ik aanvankelijk dat Niels met Photoshop aan de kleuren en het contrast had zitten draaien maar dat bleek niet het geval. Als je de truck in het echt gezien hebt weet je het, deze truck lijkt altijd in zijn eigen spotlights te staan. Het verhaal in BIGtruck nummer 1 van 2017 lees je hier

Harry won onder meer prijzen tijdens ons eigen BIGtruck Event in Asten, op allerlei buitenlandse shows en op dat grote evenement in Assen. Daar waren wij uiteraard ook bij om een prachtige 'day after' reportage te maken. Harry bewees daar namelijk dat zijn truck gewoon werkt voor de kost, en BIGtruck stond vroeg op om een leuk filmpje te maken! Die reportage lees je hier!

Overigens kun je 8, 9 en 10 juni alvast blokken in je agenda, want dan staat ons BIGtruck event weer op de kalender, ook nu weer in Asten!

Video's