Iveco S-Way 6x2 bakwagens voor Bentvelzen Logistiek

Nieuws
30-06-2020 | Door Iep van der Meer

De nieuwe Iveco S-Way begint steeds vaker op te duiken in het straatbeeld. Tot nu toe waren dat alleen trekkers maar inmiddels is ook de uitlevering van motorwagen chassis begonnen. Bentvelzen Logistiek heeft de primeur met een S-Way 6x2 motorwagen. 

Het gaat om een 460 pk sterke 6x2 truck die, in combinatie met een aanhangwagen wordt ingezet voor het vervoer van BDF afzetbakken. De truck rijdt dag en nacht in België en Duitsland. Voor het snel wisselen van afzetbakken is de combinatie uitgerust met hydraulische twistlocks. De Iveco S-Way is goedgekeurd voor toepassing in een LZV combinatie waarmee er drie BDF bakken vervoerd kunnen worden. 

Kees Bentvelzen heeft prima ervaringen met Iveco en dat deed hem besluiten weer voor dit merk te kiezen: ,,We hebben al jaren goede ervaringen met Iveco. Ook de voorganger van de nieuwe S-WAY heeft in vijf jaar tijd probleemloos ruim 900.000 kilometer gereden. We konden rekenen op lage onderhoudskosten en hoge betrouwbaarheid van de producten. Als je kijkt naar de cabine qua inrichting en de kwaliteit van de materialen die gebruikt zijn, dan staat er een volwaardige truck op de weg. We konden écht aan de reacties van de chauffeurs merken dat de IVECO S-WAY in de smaak viel. Ze waren aangenaam verrast op het moment dat zij voor het eerst de deur opentrokken en instapten. Wij hebben vertrouwen in het product en dan is het mooi om te zien dat onze chauffeurs zo enthousiast zijn. Dan is het een gemakkelijke, logische keuze om voor IVECO te kiezen.”

Inmiddels is een tweede, identieke Iveco S-Way besteld voor Bentvelzen Logistiek BV bij dealer Kwakernaak Bedrijfswagens.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
14-01-2019
Bentvelzen.jpg

Zeven MAN trekkers voor Bentvelzen Transport

Bentvelzen Transport zeven nieuwe MAN trekkers besteld. De nieuwe trekkers worden voornamelijk ingezet in…
Nieuws
13-11-2018
WhatsApp_Image_2018-11-12_at_19.53.422.jpeg

Statushouders aan de slag als chauffeur

Bentvelzen Transport en Rijnvicus hebben de oplossing gevonden voor het chauffeurstekort. Ze leiden asielzoekers…
Nieuws
20-03-2017
Stralis-BIGtruckLR.jpg

Proefrijden met Iveco's in Hardenberg

Tijdens Transport Compleet in Hardenberg bestaat de mogelijkheid om proef te rijden met demo's van Iveco.