Mammoet Rallysport goedgekeurd en ingescheept

Geplaatst door

Na de teampresentatie van de rallytrucks van Mammoet Rallysport is het konvooi vertrokken naar Frankrijk. Eerst was er een korte presentatie bij de ASO en vervolgens ging het hele spul naar de haven van Le Havre.

Hoewel de Dakar rally eigenlijk een Frans feestje is beperkt het Franse gehalte zich tot het inschepen in Le Havre. De organiserende ASO zag de trucks vol trots aan zich voorbij komen en daarbij was er zelfs even een 'meet and greet' tussen de twee rally helden Nasser Al Attilyla en Martin van den Brink! Staan hier de winnaar van het auto- en het truck klassement samen op de foto? Half januari weten we daar meer over..

In Le Havre werden de teams uitvoerig technisch gecontroleerd alvorens ze werden ingescheept. Dat is ook wel zo slim, want het is onzin om voertuigen te verschepen die niet aan de eisen voldoen. Uiteraard had Mammoet Rallysport de zaakjes tip top voor elkaar. De trucks werden dan ook keurig ingescheept en die zijn inmiddels onderweg. Het team zelf kan intussen thuis de koffer inpakken, nog even kerst vieren en dan op het vliegtuig stappen voor de start. Hou BIGtruck in de gaten want wij zitten er weer bovenop dit jaar!